Βαθμολογία

«Δεν πρέπει να έχει κανείς εμπιστοσύνη σε χαρτιά του Πλεξίδα»

Ο γνωστός ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στον Ok radio για τις τελευταίες εξελίξεις και το θέμα της αδειοδότησης στην ΠΑΕ ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας:

«Μου διάβασαν την απόφαση της επιτροπής. Είναι μία δυσάρεστη έκπληξη για μένα. Θα μελετήσω την απόφαση και μετά θα τοποθετηθώ. Τα ονόματα που αναφέρονται από την επιτροπή είναι παικτών επί εποχής Πλεξίδα. Ο ισχυρισμός της επιτροπής είναι αντίθετος με αυτόν του Δημητρίου που εισηγήθηκε θετικά. Αναφέρονται παίκτες, οι οποίοι κατά την επιτροπή δεν έχουν εξοφληθεί. Για δύο ονόματα νομίζω ότι έχουν κάνει λάθος, αφού υπάρχουν βεβαιώσεις εξόφλησής τους. Βαρέθηκα με αυτή την ιστορία. Μιλάμε για 12 παίκτες της περιόδου Πλεξίδα, που δεν φαίνονται εξοφλημένοι. Εμείς ισχυριζόμαστε ότι έχουμε χαρτιά, ενώ για δύο της ίδιας περιόδου, του Κοντοδήμου και του Μελισσά κατά την επιτροπή δεν αποδεικνύεται ότι έχουν εξοφληθεί. Εκεί νομίζω ότι υπάρχει λάθος. Θα δω τι λέει η απόφαση και θα κινηθώ νομικά.

Πρόκειται για λίγους μήνες. Μία ΠΑΕ μέσα σε λίγους μήνες να έχει τόσες προσφυγές... Να λειτουργεί χωρίς αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια της και να έχει προβλήματα με το ΙΚΑ. Είναι αδιανόητο πώς λειτουργούν ορισμένοι άνθρωποι. Μιλάμε για την περίοδο Πλεξίδα, όχι από τις 15 Ιουλίου και μετά. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε δύο αγωγές παικτών από την περίοδο που διαχειρίστηκε ο Πλεξίδας. Μία σειρά παικτών που πήρε το πρωτάθλημα κατά τους ισχυρισμούς της επιτροπής δεν έχει εξοφληθεί.

Ο μόνος κίνδυνος είναι ότι δεν θα κάνουμε μεταγραφές. Το θέμα είναι περισσότερο ηθικό και ενόψει Μαρτίου. Δεν πρέπει να έχει κανείς εμπιστοσύνη σε χαρτιά του Πλεξίδα. Όλα αυτά δεν τα γνώριζα, όπως και ένα γεγονός της μη δηλώσεως στο ΙΚΑ παικτών και υπαλλήλων. Μόνο οκτώ ήταν δηλωμένοι. Δεν ήθελα να τα πω, για να μην αποπροσανατολίσω την προσπάθειά μας. Τώρα τουλάχιστον ξεκαθαρίζει το τοπίο. Ελπίζω να βρεθεί λύση με τον Πηλαδάκη και την Ερασιτεχνική. Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».

">http://