Βαθμολογία

Νίκη για τον Παναιγιάλειο

Ο Παναιγιάλειος υποχρέωσε τον Κισσαμικό στην πρώτη του φετινή ήττα (1-0). Πολλά παράπονα από τη διαιτητική τριάδα. Την περασμένη Δευτέρας (9/11) ο Παναιγιάλειος έχασε από τον Ολυμπιακό Βόλου και υπήρξαν δικαιολογημένες φωνές για τη σε βάρος του διαιτησία, που διαμόρφωσαν αποτέλεσμα. Την 8η αγωνιστική και στο εντός έδρας ματς της Δευτέρας (16/11) με τον αήττητο Κισσαμικό το σκηνικό δεν άλλαξε, με τη μόνη διαφορά ότι η «μαύρη θύελλα» βγήκε νικήτρια από την μάχη με τους Κρητικούς! Οι «μελανόλευκοι» υποχρέωσαν τον αντίπαλό τους στην πρώτη φετινή ήττα, αλλά εξέφρασαν πολλά παράπονα για τον διαιτητή Μπλούνα και τους βοηθούς του.

Ο Μπουρλάκης στο 8' με γυριστό σουτ έβαλε νωρίς σε θέση οδηγού τον Παναιγιάλειο, προβάδισμα που οι γηπεδούχοι κράτησαν μέχρι το φινάλε. Ιδιαίτερη απειλή δεν ένιωσαν από τους φιλοξενούμενους, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν πολλά παράπονα για τις υποδείξεις των βοηθών και τις αποφάσεις του Μπλούνα, οι οποίοι, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας του Αιγίου, έβαλαν τον Κισσαμικό στην αντίπαλη περιοχή. Τελικά, το 1-0 δεν άλλαξε και ο Παναιγιάλειος πανηγύρισε το δεύτερο τρίποντο της σεζόν. Αντίθετα, οι Κρητικοί γνώρισαν την πρώτη τους ήττα σε επίσημο ματς μετά τις 3 Μαΐου 2015.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πίτκας, Ομάρ, Σανδραβέλης, Φωτιάς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας (45' λ.τ. Σταμογιάννος), Κρισμάρεβιτς, Πέριτς, Μπουρλάκης (80 Κολόκας), Πέρεθ (56' Σκαρτσίλας), Μίλιτς.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Tσερκέζος, Σακελλαρίου, Σελινιωτάκης, Βουρβαχάκης, Ταραλίδης, Λώττας (75' Βλάχος), Πότσι, Βαττής (86' Τσικουδάκης), Μάντζης, Μανιάς (80' Ευθυμιάδης).

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας). Βοηθοί: Παπανικολάου (Κορινθίας), Γεωργακόπουλος (Πειραιά).