Βαθμολογία

Παράπονα από την ΑΣΑ για τη διαιτησία

Μπορεί η Αναγέννηση Καρδίτσας να πανηγύρισε την Κυριακή (15/11) τη νίκη με 2-0 επί της Ζακύνθου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, ωστόσο αρκετά ήταν τα παράπονα των «κιτρινόμαυρων» από τη διαιτησία του Τάση (Ηπείρου).

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι δεν δόθηκαν δύο καταφανέστατα πέναλτι παραθέτοντας και τις σχετικές φωτογραφίες, ενώ σημειώνουν ότι το βίντεο του αγώνα θα πρέπει να σταλεί στην ΚΕΔ. Παράλληλα, έδωσαν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Σάκη Θεοδοσιάδη για το τρίποντο. Αναλυτικά:

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά η Αναγέννηση αδικείται και μάλιστα κατάφωρα απο την διαιτησία της αναμέτρησης, γεγονός που δημιουργεί βαθύτατο προβληματισμό!

Ο κ. Τάσης απο την Ηπειρο αρνείται ΔΥΟ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ σε χέρια που έγιναν στην περιοχή (ο ορισμός του εκούσιου!!!) απο τους Αποστόλου σε προσπάθεια του Γκόλια στο 6' (κάτω ΦΩΤΟ) και του Κυριακίδη σε κόρνερ στο 45' (πάνω ΦΩΤΟ).

ΟΙ ΦΩΤΟ είναι αδιάψευστος μάρτυρας όπως φυσικά και το βίντεο του αγώνα το οποίο θα πρέπει να σταλεί στην ΚΕΔ. Και επίσης θα πρέπει να ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ απο τον OTE TV στην  εκπομπή της Δευτέρας για να το δει όλη η Ελλάδα.

Σωστά ο διαιτητής δεν δίνει έμμεσο στο τέλος σε γύρισμα της μπάλας στον τερματοφύλακα όπου ο παίκτης της Ζακύνθου χρησιμοποιεί το γόνατο. Ωστόσο η διαιτησία γενικώς δεν ήταν καλή για άλλη μια φορά...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Μπράβο αξίζουν σε όλους τους παίκτες μας για την μεγάλη νίκη που σημείωσαν και για το θαυμάσιο ξεκίνημα που κάνουν στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας συνεχίζεται και θα είναι διαρκής με την Αναγέννηση να στηρίζεται μόνο στις δυνάμεις της και να προσπαθεί να πετύχει άλλο έναν άθλο απο τους πολλούς τα τελευταία χρόνια…».