Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Δεν σταματάμε εδώ»

Στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Β' Εθνική σκαρφάλωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας, που εκμεταλλευόμενη τη δύναμη της έδρας κέρδισε 2-0 τη Ζάκυνθο. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης τόνισε πως το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στη θέληση των ποδοσφαιριστών του, τους οποίους και συνεχάρη.

Ο έμπειρος τεχνικός ευχαρίστησε παράλληλα τους φιλάθλους για τη στήριξη, που παρείχαν σε ακόμα ένα παιχνίδια, αλλά ξεκαθάρισε πως η ΑΣΑ δεν σταματά εδώ, αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

«Θα ήθελα να ξεκινήσω λέγοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για τη σημερινή τους νίκη, μία νίκη δίκαιη. Όσον αφορά το παιχνίδι, θα έλεγα ότι στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο, χωρίς φάσεις και για τις δύο ομάδες. Θα έλεγα ότι παρουσιαστήκαμε με περισσότερο άγχος, με έλλειψη πρωτοβουλίας αλλά στο β’ ημίχρονο θεωρώ ότι τα παιδιά έδωσαν τα πάντα, δείξαν ότι το θέλουν περισσότερο, προσπαθήσαν πολύ στο παιχνίδι και δικαιώθηκαν με τα δύο γκολ που πέτυχαν.

Έχω πει πολλές φορές ότι όλα τα παιχνίδια είναι ίδια και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Τονίσαμε μέσα στην εβδομάδα ότι αυτό που χρειάζεται πάνω απ’ όλα είναι η υπομονή και οι καθαρές επιλογές. Θεωρώ ότι αυτό οι ποδοσφαιριστές μου το κατάφεραν αυτό στο β’ ημίχρονο και έτσι πετύχαμε τη νίκη.

Δε σταματάμε εδώ πέρα, το πρωτάθλημα έχει συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κάραμα για τα καλά του λόγια και να ευχηθώ στον ίδιο και στη Ζάκυνθο καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που για άλλο ένα παιχνίδι ήρθε και στήριξε την ομάδα», ήταν τα λόγια του Θεοδοσιάδη. Τους παίκτες της Αναγέννησης εκπροσώπησε ο Γιώργος Σκαθαρούδης, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ΑΣΑ θα πετύχει τους στόχους τους.

«Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι η Ζάκυνθος. Μπήκαμε κάπως νωθρά στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, δείξαμε ότι θέλουμε περισσότερο τη νίκη από τη Ζάκυνθο, καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και είμαστε ακόμα στην αρχή. Η ομάδα δείχνει πολύ καλό πρόσωπο και πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου και συνεχίζουμε», είπε.