Βαθμολογία

Μοίρασε «μπράβο» ο Βαζάκας

Επιστροφή στις νίκες για τη Λαμία και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στην Καλλιθέα και ο Γιώργος Βαζάκας δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος. Ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τον τρόπο που αντέδρασαν μετά το γκολ που δέχθηκαν, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για τη στήριξή του. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Καλλιθέα, ενώ προανήγγειλε εκκαθάριση στο ρόστερ.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Μεγάλη νίκη η σημερινή, μεγάλο μπράβο στον κόσμο της Λαμίας. Άνοιξε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, η Λαμία περισσότερο γιατί δε μας επιτρεπόταν άλλη αποτυχία. Οι παίκτες μας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έβαλαν το κεφάλι κάτω, δουλέψανε και έφτασαν στη νίκη.Παίξαμε με έναν αντίπαλο ίσως από τους καλύτερους στην κατηγορία και από τις πιο έμπειρες ομάδες της κατηγορίας. Η ομάδα μου έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει με ρίσκο και δικαιώθηκε. Κάπου μας προκάλεσε φόβο το παιχνίδι στο ημίχρονο γιατί είχε ανοίξει με τρομερό ρυθμό και φυσιολογικό να υπάρχουν αυτές οι φάσεις. Εκεί που δίνω μπράβο στους παίκτες μου ήταν ότι αντέδρασαν μετά το γκολ που δέχτηκαν και εκεί πλέον έδειξε χαρακτήρα η ομάδα. Η ομάδα σιγά-σιγά θα βρει το δρόμο της, τώρα γύρισαν όλοι οι παίκτες και το υλικό της Λαμίας είναι πλήρες σε σχέση πάντα με αυτό που έχει.

Μπράβο και στον κόσμο της ομάδας γιατί παρότι προηγήθηκε ο αντίπαλος ο κόσμος στήριξε την ομάδα και είναι φυσικά επειδή ξέρει μπάλα, είδαν ότι έκαναν προσπάθεια οι παίκτες μου και τουλάχιστον τους χαρίζουμε τη νίκη και πιστεύω ότι θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες για την ομάδα της Λαμίας. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, δεν πετάμε στα σύννεφα και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι . Έχω ήδη πει στους παίκτες μου ότι στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι.

Δίνω συγχαρητήρια στην Καλλιθέα και στο Νίκο Παντελή γιατί είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα από τις καλύτερες της κατηγορίας. Εμείς ταπεινά και σεμνά θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι γιατί πρέπει να καλύψουμε το έδαφος. Σήμερα θα μπορούσαμε να το χάσουμε το παιχνίδι η ομάδα όμως έπαιξε για να κερδίσει και θέλαμε μόνο ένα αποτέλεσμα για να ξεφύγουμε από αυτή τη θέση.

Οι επιστροφές έπαιξαν ρόλο αφού και ο Καραγιάννης και ο Σερτζίνιο είναι ποιοτικοί παίκτες. Δεν θέλω να επανέλθω στα παλιά για το πως στήθηκε ομάδα και τι ομάδα έχουμε. Είδαμε ότι ομάδα τρέχει τώρα. Στα προηγούμενα παιχνίδια στο 60΄ και από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσε. Θα έρθει και άλλο παιχνίδι που θα παίξουμε πιο κλειστά είναι φυσιολογικό κάθε παιχνίδι έχει και τη δική του στρατηγική. Το ρίσκο δεν σου φέρνει πάντοτε και επιτυχία. Εμείς έχουμε μία ομάδα σφικτή και προσγειωμένη.

Είχαν διάθεση οι παίκτες και ρυθμό και πάθος για τη νίκη και ο καλός ο Θέος μας το έδωσε. Μέχρι τώρα είχαμε βάλει δύο γκολ και σήμερα πετύχαμε άλλα δύο. Η ομάδα έχει δυνατότητες αλλά θα τις βγάλουμε στη διάρκεια. Αρχίζουμε να ρολάρουμε. Έχει μεγάλο βάρος η σημερινή νίκη και αυτό θα φανεί στην συνέχεια αφού αυτό ίσως ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Καλλιθέα. Θα μειωθεί το ρόστερ όπως και να έχει, δεν υπάρχει ρόστερ σε ομάδα Β εθνικής με 32 παίκτες. Αυτό μόνο στη Λαμία το είδα, το ρόστερ θα είναι όπως έχω μιλήσει και με τον πρόεδρο γύρω στους 22 με 23 παίκτες συν τρία-τέσσερα παιδιά που θα έρθουν από την δεύτερη ομάδα. Εμείς δεν διώχνουμε παίκτες. Θα φύγουν αυτοί οι παίκτες που δεν μπορούν».

Από πλευράς παικτών, ο Γιάννης Καραλής είπε: «Ξέραμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία καλή ομάδα, η Καλλιθέα ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουν περάσει από εδώ μέσα. Είναι και πρώην ομάδα μου, ξέρω ότι γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία και έχει εμπειρία. Θέλω κι εγώ να δώσω συγχαρητήρια τους συμπαίκτες μου νομίζω ότι το θέλαμε περισσότερο και γι' αυτό το πήραμε. Είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι πίσω στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο και να παίρνεις τη νίκη. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε καλά και πιστεύω ότι από τη στιγμή που είμαστε όλοι παίκτες στη διάθεση του προπονητή τα αποτελέσματα θα έρθουν για να καταφέρουμε να πλασαριστούμε ψηλά στη βαθμολογία. Και καλούς παίκτες έχουμε και πρωτοκλασάτους για την κατηγορία και θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει».