Βαθμολογία

Φόρτωσαν τους Νέους με εννιά γκολ στον Παναιτωλικό

Την ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα είχε το απόγευμα της Κυριακής (15/11) ο Γιάννης Ματζουράκης στο φιλικό δίτερμα του Παναιτωλικού με την ομάδα Νέων, με τους «μεγάλους» να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετοι και να κερδίζουν με το ευρύ 9-0.

Ο Πάουλο στο 17' άνοιξε το σκορ, το 2-0 έγινε από τον Βιγιαφάνιες στο 24', ενώ ο Μαρκόφσκι στο 34ο λεπτό και ο Βιγιαφάνιες με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 41' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στην επανάληψη το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν επίσης ο Παπάζογλου στο 47', ο Ρομέρο στο 53', ο Μήλιος στο 60' και ο Βασιλείου στο 77' και στο 89'. Από την πλευρά του, ο Ματζουράκης χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες και αυτές είναι οι εξής:

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Κυριακίδης, Κούσας, Κόρσιενς, Μύγας, Κέβιν, Μάκος, Πάουλο, Παπουτσογιαννόπουλος. Βιγιαφάνιες, Κάπελ, Μαρκόφσκι.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Στεφανάκος, Κούσας, Κόρσιενς (61’ Κάπελ), Χαντάκιας, Κωνσταντινόπουλος, Παπάζογλου, Ζαρκάδας, Ρομέρο, Μήλιος, Ρουμπουλάκου, Βασιλείου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Καμαρά, Κουτρομάνος, ενώ απουσίαζαν οι διεθνείς Ουάρντα, Ντάνι Μπεχαράνο, Ντιέγκο Μπεχαράνο. Τέλος, τη Δευτέρα (16/11) οι Αγρινιώτες έχουν ρεπό.