Βαθμολογία

Έριξε πεντάρα στην Κ20 ο ΠΑΟΚ

Στο οικογενειακό διπλό με την Κ20 του συλλόγου τέσταρε τους παίκτες του ο Ιγκόρ Τούντορ το μεσημέρι της Κυριακής (15/11). Η πρώτη ομάδα επικράτησε με 5-2 σε αγώνα που διήρκεσε 75 λεπτά.

Το 1-0 ήρθε από τον Σκόνδρα με προβολή έπειτα από ατομική ενέργεια και ασίστ του Μπερμπάτοφ, ενώ ο Βούλγαρος επιθετικός έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Ζάιρο από τον Παντεκίδη.

Ο Μυστακίδης με πλασέ ύστερα από μπαλιά του Άντονις έκανε το 3-0. Στη συνέχεια η Κ20 μείωσε σε 3-1 με τον Δημητριάδη, που εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση του Τσελεπίδη με τον Γλύκο και πλάσαρε σε κενή εστία.

Το 4-1 για τους «μεγάλους» σημείωσε ο Κοροβέσης κι ενώ είχε προηγηθεί ωραία ομαδική προσπάθεια με τους Άντονις, Τσίμιροτ, Μυστακίδη και Δεληγιαννίδη. Ο Δημητριάδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 4-2 και στην εκπνοή ο Ζάιρο εξ επαφής έπειτα από δοκάρι του Μυστακίδη έκανε το τελικό 5-2.

Για την πρώτη ομάδα έπαιξαν οι: Γλύκος, Τσελεπίδης, Σκόνδρας, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Άντονις, Τσίμιροτ, Σαββίδης, Ζάιρο, Μυστακίδης, Μπερμπάτοφ.

Για την Κ20 αγωνίστηκαν οι: Μούτσα, Χατζηδίμπας, Παντεκίδης, Κάκκο, Κούστα, Παναγιωτίδης, Πούφλης, Ραγκέλοφ, Κλιγγόπουλος, Τσιαμπάζης, Ράτζα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Δοδοντσάκης, Μπατάεφ, Δημητριάδης, Κραγιόπουλος, Κυριλλίδης, Μίσκοβιτς, Γιαλαμούδης.

Από εκεί και πέρα, οι Λέοβατς, Γκολάσα, Μαλεζάς, Βίτορ και Κάτσε ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης.