Βαθμολογία

Αγώνας για γερά νεύρα!

Αν και ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ στερήθηκε τη καλύτερη παίκτρια του, την ΜΠΟΥΣΙΑ ΣΟΦΙΑ,  εντούτοις η υπόλοιπη ομάδα αγωνίστηκε με πάθος  και ψυχή απέναντι σε μία  από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου ,που διαθέτει παίκτριες, που στην προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν σε ομάδες της Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ!
Δυναμικό σέρβις και συμπαγής άμυνα απέναντι, στις επιθέσεις του ΔΑΣΩ, αλλά και επιθέσεις αποτελεσματικές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά του αγώνα από μέρους του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!

Η απειρία των νεαρών στην πλειοψηφία τους Ελασσονιτών παικτριών, ήταν η βασικότερη αιτία που η ομάδα δεν πανηγύρισε μία μεγαλειώδη νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου! Και αυτό διότι ήλεγχε το σκορ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού , δημιουργώντας διαφορές αλλά η επιπολαιότητα και ο ενθουσιασμός ήταν στοιχεία που διέκριναν την νεανική ομάδα της Ελασσόνας,με αποτέλεσμα η ομάδα του ΔΑΣΩ να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα!!
Ιδιαίτερα στο 4ο σετ το σκορ είχε αγγίξει το 16-8 και 18-11 αλλά η εξαίρετη παίκτρια του ΔΑΣΩ ,ΚΟΤΕΟΓΛΟΥ είχε άλλη άποψη..
Ανέλαβε το σκορ στο σέρβις  από το 18-12 και σε συνδυασμό με το ΄΄ black aout΄΄ των παικτριών της Ελασσόνας μείωσε τη διαφορά παίρνοντας μάλιστα ΄΄κεφάλι΄΄ στο σκορ με 22-19!!!!

Η ομάδα της Ελασσόνας απέδειξε πως μπορεί να κερδίσει και να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά για άλλη μία αγωνιστική , η έλλειψη συγκέντρωσης σε καθοριστικά σημεία στοίχησαν βαθμούς στην ομάδα!!
Οι παίκτριες αγωνίστηκαν υπέροχα – εκτός από το διάστημα του 4ου σετ- παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλύτερα από τον αντίπαλο, αλλά πρέπει να εμπιστευτούν ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες τους και να τελειώσουν τα σετ!
Η ομάδα μπορεί να έχασε, αλλά σίγουρα μια  τέτοια εμφάνιση, μόνο δυσαρεστημένους δεν αφήνει τους ανθρώπους της Ελασσόνας, και είναι θέμα χρόνου αυτή η ομάδα να παίρνει κάτι περισσότερο από τους αγώνες!!

Συγχαρητήρια κορίτσια για τη προσπάθειά σας, ο αγώνας συνεχίζεται… ,Κεφάλια ψηλά και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας !! Συνεχίζουμε δυναμικά…

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉΣ

ΓΣ Ένωση Ελασσόνας - ΔΑΣ Ωραιοκάστρου 1-3 (21-25, 26-24, 22-25, 21-25)

Ελασσόνα (Παναγιώτου): Παπαδοπούλου Ο., Κατσαρέ, Μπελαή, Ζιώγα, Παναγιώτου, Παραφέστα, Ζιάκου -λ / Παπαδοπούλου Ζ., Χατζηβασίλη, Μπαλογιάννη, Τσιγκέλη.

ΔΑΣΩ (Ιωαννίδης): Παπάζογλου, Καλτουρμίδου Μ., Μπερμπέρογλου, Κοτέογλου, Καλτουρμίδου Α., Τσιούκαρη, Αναγνώστου -λ / Καραηλία -λ, Παυλίδου, Ανεσιάδου, Μαρκάδα.

ΑΣΚ Λαγκαδά - ΓΣ Ηρακλής 2-3 (20-25, 13-25, 25-21, 35-33, 10-15)
ΕΑ Λάρισας - Πήγασος Πολίχνης 3-0 (25-14, 25-05, 25-16)
ΑΣ Μακεδόνες - ΑΣ Ασκληπιός 3-0 (25-13, 25-13, 25-16)