Βαθμολογία

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Γιαννίτση

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε το Σάββατο (14/11) η προετοιμασία του Κισσαμικού για την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο (16/11, 15.00). Ο Μιχάλης Γιαννίτσης τραυματίστηκε κι έτσι δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο ματς του Αιγίου. Η αποστολή θα αναχωρήσει το βράδυ του Σαββάτου από τα Χανιά, με τον Σπύρο Μπαξεβάνο να επιλέγει 18 ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής του Κισσαμικού έκανε λόγο για «το πιο δύσκολο παιχνίδι» μέχρι στίγμης, δηλώνοντας πριν το ματς: «Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα η οποία θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς ως συγκομιδή και το έδειξε με την παρουσία της στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε παίξει μέχρι τώρα, γιατί αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που θέλει βαθμούς. Εμείς από την πλευρά μας, όπως και σε κάθε παιχνίδι, πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Αναλυτικά η αποστολή: Λαζαρίδης, Γιαγκιόζης, Βουρβαχάκης, Τσερκέζος, Ταραλίδης, Παντελάκης, Σακελλαρίου, Τσοντάκης, Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Πότσι, Τσικουδάκης, Βλάχος, Μάνιας, Βαττής, Λώττας, Ευθυμιάδης, Μάντζης.