Βαθμολογία

Διλμπέρης: «Το ακλόνητο φαβορί η ΑΕΛ»

Παναγιώτης Διλμπέρης (τεχνικός Αγροτικού Αστέρα): «Ήρθαμε να παίξουμε με το ακλόνητο φαβορί της ανόδου και μάλιστα μέσα στην έδρα του που γνωρίζουμε πως με τον κόσμο θα είχε μεγαλύτερη ώθηση. Επιλέξαμε ένα τρόπο για να προβληματίσουμε τους αντιπάλους μας και έτσι πιέσαμε ψηλά για να διακόψουμε την κατοχή των αντιπάλων μας.

Τα καταφέραμε ως ένα βαθμό, αλλά προδοθήκαμε με ατομικά λάθη και δεχθήκαμε το γκολ. Πιέσαμε όμως γίναμε πιο επιθετικοί και ισοφαρίσαμε, αλλά όπως και στο πρώτο γκολ έτσι και πάλι από ένα ατομικό λάθος δεχθήκαμε το γκολ όπου ηττηθήκαμε.

Στη συνέχεια δεν καταφέραμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και αυτό είναι το μεγάλο παράπανο από τους παίκτες. Δεν είχαμε καλό πλάνο παρά το γεγονός πως η ΑΕΛ έμεινε και με παίκτη λιγότερο και δεν γεμίσαμε το άξονα. Πάντως κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο μας και παλέψαμε για κάτι καλό».

Δημήτρης Γιάντσης (ποδοσφαιριστής Αγροτικού Αστέρα): «Κοιτάξαμε την ΑΕΛ στα μάτια αλλά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ατομικά λάθη. Παίξαμε σε μία καυτή έδρα όπως αυτή της Λάρισας, αλλά πλέον δεν αρκούν μόνο οι καλές εμφανίσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν διαχειριστήκαμε καθόλου καλά την απόδοσή μας και μοιραία χάσαμε».