Βαθμολογία

«Παρουσία θεατών»

Η ΑΕΛ και ο ΑΟ Τρίκαλα δικαιώθηκαν στην Εφέσεων σε ό,τι αφορά στην ποινή έδρας και η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε ότι οι δύο αγώνες τους για το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθούν παρουσία οπαδών. Αναλυτικά:

«Μετά τη κοινοποίηση απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο., η οποία εξαφανίζει τη ποινή της Π.Α.Ε. ΑΕΛ που της επεβλήθη με απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της FOOTBALL LEAGUE σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE O.Π.Α.Π. 2015-2016 μεταξύ των "ΠΑΕ ΑΕΛ – ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ", θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 στο ΓΗΠΕΔΟ "FC AEL ARENA" ΛΑΡΙΣΑΣ με ώρα έναρξης την 18:00, όπως έχει προγραμματισθεί, παρουσία θεατών.

Μετά τη κοινοποίηση απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο., η οποία εξαφανίζει τη ποινή της Π.Α.Ε. ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΟ που της επεβλήθη με απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της FOOTBALL LEAGUE σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE O.Π.Α.Π. 2015-2016 μεταξύ των "ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964", θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 στο ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ( ΑΛΚΑΖΑΡ) με ώρα έναρξης την 15:00, όπως έχει προγραμματισθεί, παρουσία θεατών».