Βαθμολογία

Aύριο... ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ πανηγυρίζει τη δικαίωση του κόσμου της, ο οποίος για άλλη μια φορά αύριο θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη μοναδική ποδοσφαιρική εκδήλωση στην Ελλάδα που μετατρέπεται σε γιορτή.
 
Καλούμε τους οπαδούς μας να γεμίσουν αύριο το AEL FC ARENA, όχι μόνο για να καταφέρουμε να πληρώσουμε τα 50.000€ πρόστιμο, που παρέμειναν ως ποινή, αλλά για να δώσουμε την απόλυτη απάντηση σε αυτούς που επιμένουν στην οικονομική μας εξόντωση.
 
Η ΠΑΕ ΑΕΛ θεωρεί υποχρέωσή της να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς τους τακτικούς δικαστές της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ κκ Σκουτέρη Δημήτριο (πρόεδρο), Βλάχο Φώτιο (αναπληρωτή πρόεδρο), Γεωργούλια Κων/να (μέλος) Δεμέστιχα Κων/νο (μέλος), Κουμούτσου Ευδοκία (μέλος) διότι με τη νομική τους επάρκεια κατάφεραν να ξεπεράσουν τη σκοπιμότητα του τραγικού νομοθετήματος, βάσει του οποίου καλούνται να δικάσουν και το οποίο δεν αποσκοπεί στο να τιμωρήσει τη βία στα γήπεδα, αλλά έχει δύο κύριους στόχους, ο ένας είναι να εκθέσει τους τακτικούς δικαστές και ο δεύτερος να γεμίσει τα ταμεία της ΕΠΟ.
 
Το σύνθημα είναι ένα: ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ!
 
*Μην ξεχνάμε τον ιερό σκοπό της αυριανής ημέρας. Όλοι έχουμε μαζί μας ένα ρούχο, ένα φάρμακο κι ένα παιχνίδι για τους συνανθρώπους μας τους πρόσφυγες και τα παραδίδουμε μπροστά από τον χώρο της μπουτίκ του AEL FC ARENA στους ανθρώπους των υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων.