Βαθμολογία

Το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο αγώνας του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί κανονικά με τους οπαδούς μας παρόντες. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απήλαξε την ΠΑΕ ΑΕΛ για τα δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Η χρηματική ποινή παραμένει σε ισχύ.

Ανακοινώνεται επίσης ότι σήμερα μέχρι τις 14:00 και 17:00-21:00 και αύριο 10:00-14:00 από τα γραφεία μας (Κύπρου 72, 5ος όροφος) θα διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας για όσους έκαναν αγορά μετά τις 13/10/15 αλλά και για όσους δεν παρέλαβαν ακόμη την κάρτα τους. Τονίζεται ότι από το αυριανό παιχνίδι η είσοδος των κατόχων διαρκείας θα γίνεται μόνο με τις νέες πλαστικές κάρτες [προτείνουμε σε περίπτωση ελέγχου να έχετε μαζί την ταυτότητά σας].

Το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων ημέρας για τον αγώνα με την ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA το Σάββατο 14/11/15 [18:00].
 
Η προπώληση θα γίνει από το AEL CITY STORE (Μανωλάκη 9-11)
 
Παρασκευή 13/11, 17:00-21:00.
 
Σάββατο 14/11, 9:30-15:00 και από τις 16:00 στα εκδοτήρια του AEL FC ARENA.
 
Τιμές εισιτηρίων:
 
Πέταλα 5€
 
Ανατολική Κερκίδα 10€
 
Δυτική Κερκίδα 15€
 
Θύρα 18 VVIP 30€
 
Ειδική τιμή εισιτηρίου για παιδιά 5€ (ανατολική και δυτική κερκίδα)
 
Διαδικασία εισόδου:
 
Είσοδος κατόχων εισιτηρίων διαρκείας ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με επίδειξη του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς του εισιτηρίου (απόδειξη αγοράς) και επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και αν ανήκουν σε ειδική κατηγορία με τα ανάλογα παραστατικά. Φωτοτυπίες αποδεικτικών δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Είσοδος δικαιούχων εγγεγραμένων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων από τη Θύρα 11 (βόρειο πέταλο), ΑΥΣΤΗΡΑ με ταυτόχρονη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ΚΑΙ κάρτας δικαιούχου ΣΕ ΙΣΧΥ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και με ωράριο εισόδου  προκειμένου να εξυπηρετηθούν ομαλότερα.
 
Είσοδος καταγεγραμένων ΑΜΕΑ από την ΠΑΕ ΑΕΛ από την ανατολική και δυτική κερκίδα ΔΩΡΕΑΝ για το ΑΜΕΑ με επίδειξη επικυρωμένων κρατικών εγγράφων ΣΕ ΙΣΧΥ. Όπου απαιτείται η παρουσία συνοδού για το ΑΜΕΑ η είσοδος είναι δωρεάν.
 
 
*Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας και ημέρας συνεπάγεται και αποδοχή των όρων, προυποθέσεων και κανόνων συμπεριφοράς και συμμόρφωσης φιλάθλων, όπως αυτοί έχουν δημοσιοποιηθεί και επικυρωθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τη Football League και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφόρα στους Κανονισμούς Σταδίων.
 
**Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της και δύναται να αποβάλλει ή να απαγορεύσει την είσοδο σε οιονδήποτε εκδηλώσει παραβατική συμπεριφορά.