Βαθμολογία

«Τελειωμένος ο Τριανταφυλλάκος!»

Μόνο ευχαριστημένος δεν είναι με όσα βρήκε στη Λαμία ο Γιώργος Βαζάκας. Σύμφωνα με τον 55χρονο η ομάδα έχει προβλήματα τα οποία προσπαθεί να διορθώσει, ενώ υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που για εκείνον δεν κάνουν. Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Fm-1»:

Για την ομάδα: «Σε λίγο καιρό θα μιλούν πολλοί για την ομάδα μας. Η Λαμία δεν είναι αυτή που φάνηκε μέχρι σήμερα. 23 χρόνια προπονητής αντιλαμβάνομαι που πονάει και τι θέλει μια ομάδα. Δεν ήρθα τυχαία στη Λαμία. Από το καλοκαίρι είχε πρόβλημα η ομάδα. Δεν έβαλε ένα γκολ, δεν έκανε μια νίκη στα φιλικά. Ναι, έχουμε θέμα στην επίθεση. Το διορθώνουμε όμως. Όσο για την άμυνα κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα. Φτιάξαμε μια σφιχτή ομάδα να μην δέχεται εύκολα γκολ. Γιατί η άμυνα διδάσκεται. Είναι θέμα τακτικής. Με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος οι ποδοσφαιριστές δεν ήταν έτοιμοι. Δεν είχαν αντοχή. Τώρα όμως φτάσαμε σε πολύ καλό σημείο. Κανουμε πρωταθλητισμό. Δυο, τρεις παίκτες στην επίθεση θέλουμε. Τότε θα κάνουμε την διαφορά. Τώρα θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Για τους φιλάθλους: «Οι φίλαθλοι δεν είδαν ακόμη την πραγματική Λαμία. Γιατί η ομάδα δεν πήρε αυτό που δικαιούνταν μέχρι σήμερα μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν όμως φίλαθλοι που βλέπουν το δοκάρι και μέσα και αυτοί που βλέπουν όλο το γήπεδο. Πρέπει να καταλάβουν και να έχουν υπομονή. Μας σέβονται οι αντίπαλοι και μας υπολογίζουν. Δεν χάνουμε παιχνίδι. Και να μην μας συγκρίνουν με την περσινή Λαμία. Μια ομάδα πανάκριβη με βαριά συμβόλαια και τα είδαμε τα αποτελέσματα. Εμείς χτίζουμε τη νέα Λαμία. Θα ματώσει ο αντίπαλος για να μας υποτάξει».

Για τους ποδοσφαιριστές: «Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Βάζουν ψυχή στα παιχνίδια. Και εγώ όμως έχω απαιτήσεις. Η πειθαρχία είναι το παν για μένα. Πρώτη η πειθαρχία. Δεν ανέχομαι από κανέναν πειθαρχικά παραπτώματα. Όσα λέχθηκαν για επεισόδια την περασμένη εβδομάδα είχαν μια δόση υπερβολής. Ένας ποδοσφαιριστής καλοπληρωμένος δεν άντεξε την πίεση, αντέδρασε έντονα και τον έστειλα στη διοίκηση. Και 2-3 άλλοι που μίλησαν έντονα οδηγήθηκαν στην διοίκηση. Όποιος δεν μπορεί και όποιος δεν κάνει ας φύγει. Η Λαμία θα είναι καθαρή. Ο Τριανταφυλάκος για μένα είναι τελειωμένος, πέταξε την φανέλα. Αποτελεί πλέον ξένο σώμα στην ομάδα. Και οι άλλοι που έκαναν το επεισόδιο είναι θέμα διοίκησης. Εγώ μέχρι να πάρει η διοίκηση απόφαση για την τύχη τους δεν τους υπολογίζω».

Για μεταγραφές: «Αν είμαστε στην πεντάδα μέχρι τα Χριστούγεννα σε συνεργασία με την διοίκηση θα κάνουμε δυνατές κινήσεις».
Για τον ίδιο: «Στόχος μου είναι να δημιουργήσω κάτι στη Λαμία, να μείνω στην ιστορία της Λαμίας. Αυτό θέλω.Είμαι προπονητής που δεν στηρίζομαι στην τύχη αλλά στη δουλειά».

Πηγή: mikriliga.com