Βαθμολογία

Μαραντάς: «Δεν ξέρω τί σκεφτόταν ο επόπτης»

Βράζουν στον Παναιγιάλειο για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα τους από τον Τζοβάρα και τους βοηθούς του στο ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτό φαίνεται τόσο από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ μετά το τέλος της αναμέτρησης όσο και από την τοποθέτηση του Γιώργου Μαραντά στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε: «Θα ήθελα να δώσω, αρχικά, συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού. Όσον αφορά το παιχνίδι, κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, δεν πήραμε, όμως, τους βαθμούς ή τον βαθμό. Ξεκινήσαμε ακριβώς όπως είχαμε σχεδιάσει, ο αντίπαλος δε μας απείλησε καθόλου στο πρώτο μέρος, είχαμε την κατοχή της μπάλας και πετύχαμε δύο γκολ, καθώς το ένα ακυρώθηκε λανθασμένα.

Δε ξέρω τί σκεφτόταν ο επόπτης της αναμέτρησης, άλλαξε τον κανονισμό ο συγκεκριμένος κύριος σε εκείνη τη φάση. Στην επανάληψη, ο αντίπαλος μπήκε πολύ δυνατά και προσπάθησε να ισοφαρίσει νωρίς. Παρ' όλα αυτά και πάλι είχαμε καλή αντίδραση, βγάλαμε κάποιες αντεπιθέσεις και ήμασταν επικίνδυνοι. Ώσπου, στο τέλος συνέβη το... μοιραίο. Δεν μπορώ να εξηγήσω τί έγινε σε εκείνη τη φάση, ο ποδοσφαιριστής μου, που αποβλήθηκε, επιμένει πως δεν έκανε πέναλτι. Ο αντίπαλος ισοφάρισε, μείναμε με 10 παίκτες και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα.

Εμείς προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος για κάτι θετικό, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε. Από έδω και πέρα, δεσμευόμαστε πως θα προσπαθήσουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».