Βαθμολογία

Σούλης: «Ήταν έγκυρο το γκολ του Παναιγιάλειου, αλλά...»

Σημαντική νίκη επί του Παναιγιάλειου με ανατροπή πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος κέρδισε με 2-1 και ανέβηκε πολλές θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Αιγίου πάντως έχει έντονα παράπονα για τη διαιτησία και ο Σούλης Παπαδόπουλος θέλησε να δώσει τη δική του εξήγηση για τις αποφάσεις του Τζοβάρα.

Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε μία προς μία τις επίμαχες φάσεις, αλλά επεσήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας κυριάρχησαν στο χορτάρι και μπορούσαν να πετύχουν ακόμα περισσότερα γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή του Παναιγιαλείου. Επειδή με γνωρίζετε πολλά χρόνια και ειπώθηκαν ορισμένα πράγματα για τη διαιτησία, θα πω τα γεγονότα, όπως ακριβώς συνέβησαν.

Ο διαιτητής στο πρώτο ημίχρονο ήταν τουλάχιστον εκνευριστικός απέναντί μας. Το πέναλτι που δίνεται στο Αίγιο είναι υπερβολικό, καθώς ο Αρβανίτης βρίσκει τη μπάλα με το χέρι στα δύο μέτρα. Το γκολ των φιλοξενούμενων που ακυρώνεται ήταν έγκυρο, αλλά προηγουμένως δεν έχει προηγηθεί φάουλ από το Ζέρη, που δέχτηκε και κίτρινη κάρτα.

Ο Παναιγιάλειος στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος, αλλά στην επανάληψη υπήρχαμε μόνο εμείς. Στο δικό μας πέναλτι, δεν έχω καθαρή άποψη, αλλά είναι αποδεκτό απ' όλους πως αν υπάρχει πέναλτι, πρέπει να υπάρξει και αποβολή. Μετά την ισοφάριση θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει παραπάνω από δύο τέρματα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που, παρά την κακή εμφάνιση του πρώτου μέρους, μπήκαμε στο δεύτερο με πάθος και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Σήμερα αγωνιζόμασταν με πέντε σημαντικές απουσίες και ποδοσφαιριστές που, άλλες φορές, είναι εκτός αποστολής, σήμερα μπήκαν και γύρισαν το παιχνίδι. Είμασταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο από τον αντίπαλο».