Βαθμολογία

Διλμπέρης: «Μας λείπει ένα κλικ»

Στο εντός έδρας 0-0 με τη Λαμία έμεινε ο Αγροτικός Αστέρας στο κυριακάτικο (8/11) ματς του Ευόσμου και ο Παναγιώτης Διλμπέρης δεν έμεινε ικανοποιημένος από αυτό το αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός των «πράσινων», πάντως, δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, υπογραμμίζοντας ότι σύντομα θα λυθεί και το πρόβλημα της επιθετικής δυστοκίας.

«Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είχαμε πει με τους παίκτες μου ότι πρέπει να κερδίσουμε, αλλά ταυτόχρονα να παίξουμε με περισσότερο πάθος και συγκέντρωση όσον αφορά την άμυνα και τις τελικές προσπάθειες. Σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα από τη Λαμία. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και την προσήλωση στο αγωνιστικό μας πλάνο.

Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις πάνω στις τελικές προσπάθειες και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να βγουν τα αποτελέσματα στο γήπεδο.

Μας λείπει ένα κλικ, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα το βρούμε γιατί όποιος δουλεύει, ανταμείβεται. Σήμερα αντιμετωπίσαμε μία ομάδα δουλεμένη που δεν μας άφησε πολλά περιθώρια να επιτεθούμε και να ξεδιπλώσουμε τις επιθετικές μας αρετές. Βάσει ευκαιριών, όμως κι έτσι όπως είναι δομημένη η κατηγορία αυτή, θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει», ανέφερε αρχικά ο Διλμπέρης.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι θέμα τύχης. Πιστεύω όμως ότι πλέον υπάρχει πίεση και βάρος στους ποδοσφαιριστές, γι' αυτό και χρησιμοποιώ διαφορετικούς παίκτες στην επίθεση προκειμένου να τους αποφορτίσω ψυχολογικά. Μόλις σκοράρουμε, θα λυθούν τα πόδια μας και θα μπορέσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο τις αρετές μας ως ομάδα».