Βαθμολογία

Γκόγκιτς: «Πρέπει να έχουμε περισσότερο καθαρό μυαλό»

Στο ισόπαλο 1-1 με την Καλλιθέα έμεινε ο Αχαρναϊκός και ο Σίνισα Γκόγκιτς απέδωσε τη βαθμολογική απώλεια της ομάδας του στην έλλειψη καθαρού μυαλού.

Πάντως, ο Σερβοκύπριος προπονητής απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για το γεγονός ότι δουλεύουν σκληρά, αν και δεν έχουν σταθερό γήπεδο για προπόνηση.

«Πιστεύω πως ήταν ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είχε καλή ψυχολογία επειδή έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες. Προηγηθήκαμε στο καλύτερο σημείο, στο ημίωρο από μια στατική φάση. Ζήτησα στη συνέχεια από τους ποδοσφαιριστές μου να ηρεμήσουν, να κλείσουν τους χώρους αφού είχαμε το προβάδισμα στο σκορ απέναντι σε μια ομάδα που έβγαινε στην κόντρα επίθεση. Πρέπει να έχουμε περισσότερο καθαρό μυαλό. Ακόμη και αν δεν τους έχω πει τίποτε, χρειάζεται να πάρουν κάποιες πρωτοβουλίες.

Σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες, κερδίσαμε 15 κόρνερ και είχαμε τελικές προσπάθειες αλλά χρειάζεται καθαρό μυαλό. Τώρα κοιτάζουμε την Παναχαϊκή που είναι μπροστά μας και παράλληλα να διορθώσουμε όσα προβλήματα έχουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά επειδή δουλεύουμε σκληρά καθημερινά και δεν έχουμε και σταθερό γήπεδο για προπόνηση, μια στο πλαστικό, μια στο Θρασύβουλο ή στον Ακράτητο. Αυτό σημαίνει ταλαιπωρία για όλους», δήλωσε ο Γκόγκιτς.