Βαθμολογία

Διπλό-έκπληξη η Νίκαια

Η Νίκαια, έκανε την έκπληξη στην 10η αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ, καθώς κατάφερε να κερδίσει μέσα στο Συκούριο, τον πρωτοπόρο Κίσσαβο, με σκορ 0-2 και να φτάσει έτσι τους 13 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι, έχασαν ευκαιρίες με τους Κόκκινο, Αγγέλη, Πικούλη και Εργκές Τσάκε, ενώ είχαν και δοκάρι στο 25ο λεπτό με τον Πικούλη, παρ’ όλα αυτά, δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Έτσι, η ομάδα της Νίκαιας, κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα και να ανοίξει το σκορ στο 70ο λεπτό, όταν ο Ολαμάνι έβγαλε μια σέντρα και ο Χριστοδούλου με κεφαλιά σημείωσε το 0-1. Μάλιστα, δύο λεπτά πριν λήξει η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, ο ίδιος παίκτης, σημείωσε το 0-2, πάλι μετά από μπαλιά του Ολαμάνι.

Κίσσαβος Συκουρίου (Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Αγγέλης (80’ Ζαϊρές), Γουργιώτης, Αλμυρούλης, Γκανάτσιος, Ανδρώνης (75’ Τσάκε Ερ.), Κάτσας, Κυριάκος, Κόκκινος, Πικούλης, Κουκουτσέλος (60’ Δεληγιάννης).

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Κώτσιος): Γρηγορίου, Γεωργόπουλος, Σταυρινάκης (80’ Ψαθάς), Ψαρούλης Χονδρονάσιος, Πανδρεμένος, Ανδρεόπουλος (50’ Τίκας), Παπακώστας (75’ Μπεκιάρης), Τριανταφυλλόπουλος, Χριστοδούλου, Ολομάνι.

Διαιτητής: Καραγιάννης Βοηθοί: Χατζηλιώντας, Ντανταλής.

Γιώργος Μητσιούλης