Βαθμολογία

Δίκαιο τρίποντο για τα Βούναινα

Νίκη με σκορ 2-0 πήραν τα Βούναινα, απέναντι στον Σ. Σ. Ραψάνης, για την 10η αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ, σε ένα παιχνίδι, όπου οι γηπεδούχοι ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές και έφτασαν έτσι δίκαια στην νίκη. Πλέον, η ομάδα του Χρήστου Γραβάνη, έχει 15 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα Βούναινα, απείλησαν κυρίως με τους Τσανά, Χριστοδούλου και Σάββα Χατζηλιάδη, όμως το 0-0, παρέμεινε καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Στην αρχή του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ, όταν ο Τσανάς, με πλασέ από κοντά, σημείωσε το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 51’, Αγγλόπουλος και Σάββας Χατζηλιάδης, συνδυάστηκαν όμορφα, με τον δεύτερο να γίνεται ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και να κερδίζει τον Καλογιάννη, σημειώνοντας παράλληλα το 2-0, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Τέλος, τα Βούναινα, είχαν κι ένα δοκάρι, στο τελευταίο λεπτό, με τον Τσανά, ενώ οι φιλοξενούμενοι, απείλησαν με τον Ντέμη Γκαραγκούνη.

Βούναινα (Χρήστος Γραβάνης): Καραποστόλης, Μουτσάνας (84’ Μαρβατάι), Ακρίβος, Φαρμάκας, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης, Χριστοδούλου, Τσανάς, Τσαπράζης Κ., Αγγλόπουλος (70’ Τζιάτζιος), Χατζηλιάδης Σ.

Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Καλογιάννης, Γκιώνης, Βάρσος, Γκαραγκούνης Γ., Αδάμος, Τσούλκας, Σινάνι Κ., Βασιλειάδης, Ιωάννου (65’ Ιωαννίδης), Μπούρος (85’ Δικόπουλος), Γκαραγκούνης Ντ.

Διαιτητής: Νίτσας Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Ακρίβος.

Γιώργος Μητσιούλης