Βαθμολογία

Ευρύ διπλό με χατ-τρικ Καββαδία

Ευρεία εκτός έδρας νίκη, πήρε το Ελευθεραί, που συνέτριψε τον Απόλλωνα Βρυσιών, με σκορ 1-6 για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι, είχαν σε μεγάλη μέρα τον Καββαδία, που πέτυχε χατ-τρικ, ενώ σκόραρε και το νέο μεταγραφικό τους απόκτημα, Παναγιώτης Φουσίκας.

Το Ελευθεραί, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, όταν ο Καββαδίας, σημείωσε το 0-1. Επτά λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2, ενώ στο 25’ ο Κατσιαβριάς σημείωσε το 0-3. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Φουσίκας είχε δοκάρι, ωστόσο στην συνέχεια βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα, κάνοντας το 0-4 στο 40’, με το σκορ αυτό να παραμένει ως και την ανάπαυλα.

Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 1-4, με γυριστό σουτ του Ζητούνη, ωστόσο, ο Καββαδίας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, μιας και έκανε το 1-5 στο 65ο λεπτό, πετυχαίνοντας παράλληλα και χατ-τρικ. Το τελικό 1-6, διαμόρφωσε στο 70’, ο Θεοδώρου, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την νίκη της ομάδας του.

Απόλλων Βρυσιών (Λεωνίδας Τασιούλης): Πασιάς (46’ Αγγελάκης, λ.τ.), Μπερσιάνης (46’ Μπουρίκος), Καμπουρούδης (28’ Στογιαννούδης, λ.τ.), Γαϊτανίδης, Στεφανής, Γιαντσίδης, Τασιαρής, Ζητούνης, Καναβός, Βουβαλούδης, Γιαχνής.

Ελευθεραί (Κώστας Ταξιάρχης): Χατζίνας, Ευστρατίου, Κατσιαβριάς, Μέκρας Χρ., Σαράντης, Ευσταθιάδης (65’ Ντουρουντάκης), Καραγιάννης, Μέκρας Γ. (55’ Μοσχοβίτης), Φουσίκας (75’ Μαρούδης), Θεοδώρου, Καββαδίας.

Διαιτητής: Φακής Βοηθοί: Νατσιούλας, Μακρής.

Γιώργος Μητσιούλης