Βαθμολογία

Ο Καπετάνιος «καθάρισε» για τον Φιλοκτήτη

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, που κέρδισε με σκορ 0-1 την Λάρισα 2012, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ. Έτσι, η ομάδα της Μελιβοίας, έφτασε τους 13 βαθμούς και την 8η θέση.

Η ομάδα της Λάρισας, απείλησε πρώτη, έχοντας δοκάρι στο 12ο λεπτό με τον Δημήτρη Κίτσιο, ενώ στην συνέχεια, φάσεις έχασαν και οι Τσιάκος, Μάντζας και Αντώνης Φλώρος. Από την άλλη, ο Φιλοκτήτης, απείλησε κυρίως με τον Ντούμο και τον Άρη Καπετάνιο, με τον δεύτερο τελικά, να χρίζεται σκόρερ λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, στο 86ο λεπτό, ο έμπειρος επιθετικός, σημείωσε το 0-1, χαρίζοντας έτσι το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του.

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Ιορδανίδης, Φλώρος Χρ., Φλώρος Παντ., Φλώρος Αντ., Βασιλείου, Νταής, Δόνος, Τσιάκος, Παϊτέρης, Στρατής (60’ Μάντζας), Κίτσιος Δ.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιώργος Παπαντωνίου): Γεωργούλας Θ., Ρέντζας, Παπαηλίας, Πλατσάς, Γκουντάρας Νικ. (80’ Τσίκο), Γεωργούλας Θεοδ., Πασιάς Παν., Πασιάς Δημ. (60’ Τσιαγκάλης), Ντούμος, Γκουντάρας Ηλ., Καπετάνιος (90’ Χαϊδούσης).

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Αρχοντής, Καρακώστας.

Γιώργος Μητσιούλης