Βαθμολογία

Μοιρασιά στο Δολίχι

Δολιχιακός και Αστέρας Τυρνάβου αναδέχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν αλλά η αναγκαστική αλλαγή θα φέρει το ματς στα ίσα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν από νωρίς το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό μετά από ωραίο συνδυασμό Μπαντή Γ. και Γαλάνη ο Πάσιος Αντ. Θα κάνει το 0-1.

Μάλιστα είχαν και ευκαιρία για το 0-2 αλλά δεν τα κατάφερε ο Μπαντής Γ. Απο την άλλη οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με τους Σουγλή Σ. και Τριανταφύλλι να μην σκοράρουν.

Στην επανάληψη όμως ο Δολιχιακός ισοφάρισε στο 60’ με τον Πουρσανίδη ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 10’ λόγο τραυματισμού και χάρισε στην ομάδα του το έναν βαθμό. Να αναφέρουμε ότι ο Αστέρας ευχαρίστησε για την άψογη φιλοξενία του Δολιχιακού.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Λικάι, Μιρτάρι, Θοδωράκης (62 λ.τ Λιούρας), Κουτσογιάννης, Σαπάκος, Σουγλής Στέφ., Ζιάκος, Λιόλιος (88’ Τζίκας), Τριανταφύλλι, Σουγλής Κ., Παναγιώτου (10’ λ.τ Πουρσανίδης).

Αστέρας Τυρνάβου (Θανάσης Παπακωσταντίνου): Μπαντής Β., Γκαραγκούνης Χαλ., Πάσιος Αντ., Καρατζούνης, Λάζος, Καρακώστας Σουλ., Τσακίρης, Μπαντής Γ., Γαλάνης, Γκαραγκούνης Σ. (70’ Γκαραγκούνης Β.), Καρακώστας Σωτ. (55’ Γκαραγκούνης Λ.).

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος. Βοηθοί: Νίκζας, Μίχος.