Βαθμολογία

Γκολ..άκος

Η Δόξα Αργυροπουλίου φιλοξένησε και κέρδισε την Προοδευτική Ανάβρας με 1-0. Το μοναδικό γκολ το πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο ο Γωγάκος. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα χάνοντας δύο ευκαιρίες στα πρώτα πέντε λεπτά. Στο 2’ ο Σιμούλης θα πετύχει το οριζόντιο δοκάρι και η κεφαλιά του Κουρούκα στο 5’ θα περάσει αουτ. Απο την άλλη οι γηπεδούχοι απείλησαν κυρίως με τους Τσούτσα και Μπέλτσιο.

Στην επανάληψη η Δόξα είχε το πάνω χέρι. Έτσι στο 62’ ο Μπέλτσιος θα βρει τον Γωγάκο και αυτός με κεφαλιά θα κάνει το τελικό 1-1. Η Ανάβρα στο 90’ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά η κεφαλιά του Δεσπόπουλου θα περάσει ελάχιστα άουτ για να μείνει το τελικό 1-0.

Δόξα Αργυροπουλίου (Μιχαλές Γιάννης): Μπαχτσιβάνος Α., Καράς, Πέρπερας, Δεμεστίχας, Μπαχτσιβάνος Σ., Χατζής, Τσούτσας Β. (72’ Μεσημέρης), Τσούτσας Α. (89’ Ρούζο), Πίγκας (60’ Χαρισούλης), Μπέλτσιος, Γωγάκος.

Προοδευτική Ανάβρας (Κώστας Τσιοτινός): Φιλοκώστας, Χοναροδήμος (40’ Κουρούκας), Χαϊδούλης (68’ Ζαχαράκης), Μαλλιάρας, Δεσπόπουλος, Κώτσιας, Γκόσι, Βλάχος, Κουρούκας, Σιμούλης, Χαλκιάς.

Διαιτητής: Καρδούλας. Βοηθοί: Αναστασίου, Γκανάτσιου.