Βαθμολογία

Ευχαριστημένος παρά την ήττα ο Θεοδοσιάδης

Χωρίς βαθμούς έφυγε από τις Σέρρες η Αναγέννηση Καρδίτσας, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη, πάντως, να μην έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του. Ο τεχνικός των Θεσσαλών, λοιπόν, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την παρουσία τους στο ματς με τον Πανσερραϊκό και είπε αρχικά: «Θα ήθελα να ευχηθώ στον δάσκαλο τον κ. Μάκη (σ.σ. Μάκης Κατσαβάκης) και την ομάδα του καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Εύχομαι τα καλύτερα, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Όσον αφορά το παιχνίδι, θα έλεγα πως το χάσαμε πολύ εύκολα. Σήμερα η ομάδα μου θα μπορούσε να ήταν η νικήτρια. Έγινε ένα παιχνίδι ανοιχτό.

Θεωρώ ότι ανταποκρίθηκαν οι ποδοσφαιριστές μου πολύ καλά και στα δύο ημίχρονα. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, μέχρι το 35' κυριαρχήσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις κινδύνου. Ξέραμε πως ο αντίπαλος είχε την πίεση του αποτελέσματος και αυτό θεωρώ πως μέχρι το 35' φάνηκε, δυστυχώς για εμάς από μία στημένη μπάλα για ακόμη ένα παιχνίδι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δώσει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία στην ομάδα του Πανσερραϊκού».

Και πρόσθεσε: «Παρ' όλα αυτά, δεν το βάλαμε κάτω. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι εμείς μπήκαμε πάρα πολύ γερά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πάλι σε μία ανύποπτη φάση δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ, φυσικά όταν δέχεσαι δύο γκολ είναι πολύ δύσκολο παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές μου να βάλουμε ένα γκολ και να μπούμε στο παιχνίδι. Αυτό δυστυχώς δεν έγινε, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα δικά μου παιδιά, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δεν σταματάμε εδώ, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Θα δουλέψουμε τις επόμενες ημέρες και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με την Ζάκυνθο. Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω και τους φίλους της ομάδας που μας ακολούθησαν και σε αυτό το παιχνίδι».