Βαθμολογία

Mίλησε η βυσσινί ψυχή!

Ένα αξέχαστο ματς διεξήχθη στο γήπεδο του Γάλλου την Παρασκευή (6/11) όπου οι παίκτες της ΑΕΛ κατάφεραν να πάρουν έναν βαθμό που θα περάσει σίγουρα στην ιστορία!

Οι παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς έκαναν πραγματικά κατάθεση ψυχής κόντρα στον Κισσαμικό και στο τέλος πήραν το ζεστό χειροκρότημα. Τι κοινό μπορούν όμως να έχουν μία νεοφώτιστη ομάδα στη Β' Εθνική και το πολύ μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα;

Αμφότεροι αρνούνται να χάσουν. Είναι οι μόνες αήττητες ομάδες στο πρωτάθλημα και  διατήρησαν αυτό το σερί σ' ένα εντυπωσιακό ματς που έληξε 2-2. Ο Κισσαμικός έδειξε ξανά πως πρέπει να είναι υπολογίσιμος απ' όλους.

Όσο για την ΑΕΛ, ξεκαθάρισε πως έχει μέταλλο για να κάνει πρωταθλητισμό. Το ματς δεν της πήγε, βρέθηκε να παίζει με 10 και να χάνει με 2-0, δύο παίκτες της έγιναν αλλαγή λόγω τραυματισμού, όμως πήρε τον βαθμό!

Οι «βυσσινί» συνολικά δεν ήταν καλοί, όμως η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στην πίεση που υπάρχει. Από εδώ και πέρα θα πρέπει το τεχνικό τιμ να υπολογίσει όλες τις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί (τραυματισμοί - κάρτες), ώστε να μπορέσει η ΑΕΛ να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και να φτάσει στόχο της ανόδου...