Βαθμολογία

Μάντζης: Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι

Ο Βασίλης Μάντζης εξήγησε, γιατί υπάρχει απογοήτευση στον Κισσαμικό. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Κισσαμικού απέναντι στην ΑΕΛ, ο Βασίλης Μάντζης δήλωσε μετά το 2-2 με τους «βυσσινί»:

«Συμφωνώ σε όλα με τον κόουτς. Αν μας έλεγαν πριν το παιχνίδι ότι θα έρθουμε ισοπαλία με την ΑΕΛ θα ήμασταν ευτυχισμένοι, αλλά τώρα στ’ αποδυτήρια δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι. Δεν χάσαμε, αλλά δεν είναι αρκετό, γιατί όταν φτάνεις να προηγείσαι με 2-0 στο 60’ κι έχεις μπροστά σου τριάντα λεπτά για να κερδίσεις μία ιστορική ομάδα πρέπει να το κάνεις. Είσαι και στην έδρα σου και το έχεις ξαναπάθει… Οπότε δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι».

Ο Δημήτρης Τσερκέζος ανέφερε στην κάμερα του ΟΤΕ TV: «Είναι γλυκόπικρη νομίζω η γεύση της ισοπαλίας. Εφόσον προηγηθήκαμε 2-0 ακόμα κι απέναντι στον πρωτοπόρο, νομίζω ότι έπρεπε να δείξουμε λίγο περισσότερο πάθος μετά το 2-0, έπαιζε κι ο αντίπαλος με δέκα παίκτες, αλλά δεν καταφέραμε. Όμως δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και νομίζω ότι είμαστε ευχαριστημένοι ακόμα και με αυτό».