Βαθμολογία

Αρνείται να χάσει η ΑΕΛ!

Σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΛ έκανε κατάθεση ψυχής κατάφερε να πάρει τον βαθμό κόντρα στον Κισσαμικό (2-2) και ενώ βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ, έπαιξε με δέκα παίκτες και δύο αναγκαστικές αλλαγές!

Από το 75' μέχρι το 79' οι παίκτες της ΑΕΛ σημείωσαν δύο γκολ και έφεραν τα πάνω - κάτω. Παραλίγο να γίνει και η ολική ανατροπή στο ματς!

Παρότι τίποτα δεν πήγε καλά στο παιχνίδι για την ΑΕΛ κατάφερε να κάνει τα πάντα και να πάρει ένα βαθμό χρυσάφι. Παραμένει χωρίς ήττα το συγκρότημα του Ντόστανιτς που έκανε κατάθεση ψυχής κόντρα σε όλους και όλα!

Το φιλμ του αγώνα


7' Μακρινό σουτ από τον Τσοντάκη, η μπάλα φεύγει πολλά μέτρα άουτ.
10' Εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη, η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.
13' Ο Κοντοχρήστος εκτελεί με σέντρα ένα φάουλ, κανείς δεν μπαίνει στην πορεία της μπάλας και ο Λαζαρίδης μπλοκάρει.
21' Ο Μαρουκάκης ξεφεύγει πολύ ωραία, κάνει το πλασέ, αλλά η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ. Η ΑΕΛ κερδίζει και δεύτερο, αλλά ο Λαζαρίδης μπλοκάρει στη συνέχεια.
49' Κάθετη πάσα του Μάνια, ο Μάντζης φεύγει στην πλάτη της άμυνας, προλαβαίνει τον Ξενοδόχοβ και σκοράρει με πλασέ (1-0).
57' Αποβάλλεται ο Γιοβάνοβιτς, σωστή η δεύτερη κίτρινη που παίρνει για φάουλ στον Βαττή.
59' Πολύ καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ταραλίδη που νικάει τον Ξενοδόχοβ (2-0).
64' Ο Ναγιάρ εκτελεί φάουλ απευθείας και στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
75' Ο Ροβίθης κάνει ένα σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κοντράρει, πηγαίνει στον Μαρουκάκη κι εκείνος με προβολή τη στέλνει στα δίχτυα (2-1).
79' Εξαιρετική ενέργεια από τον Ροβίθη, ο Λαζαρίδης πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση σε πλασέ του Πάτο, αλλά από κοντά ο Καπός στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (2-2).
83' Ο Λώττας πιάνει καλό σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα φεύγει ελάχιστα έξω.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Τσοντάκης (73' Σακελλαρίου), Πότσι, Σελινιωτάκης, Σουμπασάκης (56' Βαττής), Λώττας, Μάντζης, Μάνιας (80' Ευθυμιάδης).

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Βέρτζος (55' λ.τ. Κομεσίδης), Μπανούσης, Ναγιάρ, Πάτο, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος (61' Ροβίθης), Μπόγιοβιτς (18' λ.τ. Καπός).

Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών) Βοηθοί: Νικολάδος, Κορτέσης (Αθηνών) 4ος: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).