Βαθμολογία

Διαψεύδουν προβλήματα με τη διοίκηση οι παίκτες της Λαμίας

Σε ανακοίνωση με την οποία τονίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στις σχέσεις τους με τη διοίκηση προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (6/11) οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας.

Οι Φθιώτες, λοιπόν, κάνουν λόγο για αναληθή δημοσιεύματα, υπογραμμίζουν ότι οι διοικούντες είναι στο πλευρό τους και σημειώνουν ότι κανείς δεν μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην ενότητα της ομάδας.

Αναλυτικά: «Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, για την καλύτερη ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδας και με αφορμή σενάρια που δημοσιεύονται σε ΜΜΕ, ξεκαθαρίζουν τα παρακάτω:

“Τα όσα γράφονται τελευταία περί προβλημάτων των παικτών του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 με την διοίκηση του Συλλόγου, είναι αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η διοίκηση ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό μας και μας το αποδεικνύει καθημερινά. Φαίνεται ότι κάποιοι προσπαθούν, με δόλο, να δημιουργήσουν λάθος εντυπώσεις με σκοπό τον αποπροσανατολισμό όλων, από τους στόχους μας. Η ομάδα της ΛΑΜΙΑΣ είναι ενωμένη και όσες προσπάθειες και αν γίνονται να πληγεί δεν θα ευοδωθούν και θα πέσουν στο κενό”».