Βαθμολογία

«Οι επενδύσεις μου δεν θα ρίχνονται στο ποτάμι για κανέναν»

Με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και με βαρύ πρόστιμο τιμωρήθηκαν τα Τρίκαλα για όσα έγιναν στο ματς με την Κέρκυρα και ο Χρήστος Γιαλιάς... φόρτωσε.

Το βράδυ της Πέμπτης (5/11), λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών προχώρησε σε δήλωση, κάνοντας λόγο για ισχνή μειοψηφία που κάνει κακό στην ομάδα και προειδοποιώντας ότι θα σκεφτεί σοβαρά την αποχώρηση αν ο ΑΟΤ τιμωρηθεί εκ νέου μελλοντικά λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών του.

Αναλυτικά, η δήλωση Γιαλιά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε την διοίκηση της ΠΑΕ έχουμε επενδύσει με μοναδικό στόχο την άνοδο της ομάδας στην Super League. Καθημερινά δουλεύουμε, ξοδεύουμε χρήματα για την ομάδα και για το γήπεδο στο οποίο τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας (φυσούνα, νέα γραφεία, κυλικείο, πλακάκια, πλυντήρια) και δυστυχώς μια ισχνή μειοψηφία μας στερεί το δικαίωμα να ονειρευτούμε.

Η έδρα μας λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς ελαχίστων θεατών τιμωρήθηκε για μια αγωνιστική και έτσι η ομάδα μας δεν θα έχει μαζί της τον 12ο παίκτη ενώ η ΠΑΕ καλείται να πληρώσει πρόστιμο 8.250 ευρώ. Θέλω να επιστήσω σ’ όλους την προσοχή και να δεσμευτώ πως την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι παρόμοιο θα παίξουμε με δική μου απόφαση χωρίς θεατές καθώς θα σκεφτώ σοβαρά εάν θα συνεχίσω να ηγούμαι αυτής της μεγάλης προσπάθειας. ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ… ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Χρήστος Γιαλιάς»