Βαθμολογία

«Γκάζια» από Διλμπέρη

Διαφορετικά ήταν τα σχέδια διοίκησης-τεχνικού επιτελείου στον Αγροτικό Αστέρα όταν «έχτιζαν» το έμψυχο δυναμικό το καλοκαίρι. Η πορεία της ομάδας από τον Εύοσμο δεν είναι η επιθυμητή και οι δύο σερί ήττες από Χανιά και Αχαρναϊκό έχουν απογοητεύσει τον Παναγιώτη Διλμπέρη. Ο Έλληνας τεχνικός έχει πολλά παράπονα από την εικόνα των παικτών του και δεν ήταν τυχαίο πως ήδη λύθηκε η συνεργασία με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο.

Ο Διλμπέρης προσπαθεί να αφυπνίσει τους παίκτες του και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του. Τους μίλησε σε υψηλούς τόνους και τους ζήτησε να προσπαθήσουν περισσότερο για να επέλθει η βελτίωση.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τρίτη (3/11) χορηγική συμφωνία με την «Klig Oil», η οποία θα «συντροφεύσει» τις προσπάθειες του Αγροτικού Αστέρα την τρέχουσα σεζόν.

Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει ότι σύναψε χορηγική συμφωνία με την εταιρεία «Klig Oil», η οποία εντάσσεται στους Μεγάλους Χορηγούς της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Εδώ και 30 χρόνια ο Αθανάσιος Κλιγκόπουλος και οι γιοι του, Γιάννης και Γιώργος, προσφέρουν υπηρεσίες με ποιότητα και αξιοπιστία στο χώρο της μεταφοράς και πώλησης καυσίμων. Μέχρι το 2007 η κύρια ασχολία της εταιρείας ήταν το πετρέλαιο θέρμανσης. Με τη δημιουργία όμως του πρατηρίου υγρών καυσίμων «Klig Oil» εδώ και μία οκταετία καινούργιες υπηρεσίες προστίθενται συνεχώς για την αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών. Αρχικά παροχή βενζίνης και εν συνεχεία αέριο (Lpg Autogas) για κάθε είδους μηχανοκίνητα.

Οι υπηρεσίες καθαριότητας στο πρατήριο της «Klig Oil» δίνουν πλέον τη δυνατότητα για πλήρη καθαρισμό οχημάτων, αλλά και βιολογικό καθαρισμό σαλονιών. Το ειδικό πλυντήριο συμπληρώνει ένα σύγχρονο λιπαντήριο, ενώ στο πρατήριο μπορείτε επιπλέον να βρείτε μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Το μεγάλο και σύγχρονο πρατήριο της «Klig Oil» βρίσκεται σε κομβικό σημείο για τη δυτική Θεσσαλονίκη, δίπλα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Ευκαρπίας και απέναντι από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου».