Βαθμολογία

Παίκτες Παναχαϊκής: «Θα βρισκόμαστε στο γήπεδο, όσο αντέξουμε»

Την δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουν περιγράφουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν την Τρίτη (3/11) οι παίκτες της Παναχαϊκής. Οι ποδοσφαιριστές εξηγούν ότι, μετά τις πρόσφατες ανακατατάξεις στον σύλλογο και την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, υπάρχουν αρκετά προβλήματα.

Όπως εξηγούν ουσιαστικά, είναι απλήρωτοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα, αλλά, παρ’ όλα αυτά, συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα, για όσο τουλάχιστον αντέξουν ακόμα. Έτσι, ξεκαθαρίζουν ότι θα συνεχίσουν να κατεβαίνουν κανονικά στους αγώνες, ελπίζοντας η κατάσταση να αλλάξει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκή, γνωρίζοντας την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος το καλοκαίρι και κατανοώντας τα όποια προβλήματα δημιουργούνταν στην ομάδα από την αλλαγή, τόσο σε οργανωτικό όσο και σε οικονομικό σκέλος, βάλαμε το συμφέρον της ομάδας πάνω από όλα και κάναμε υπομονή.

Μετά από 4 μήνες προσπάθειας, συνεχίζει να υπάρχει η ίδια κατάσταση, με αποτέλεσμα να γίνονται εξώσεις σε ποδοσφαιριστές από τα σπίτια τους και να ζούμε με δανεικά για να μπορούμε να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις της ομάδας και να επιβιώνουμε. Με την παρούσα ανακοίνωση, θέλουμε να γνωρίζουν την αγανάκτησή μας ο φίλαθλος κόσμος της Παναχαϊκής και της πόλης.

Ποια είναι η πραγματική αλήθεια: Σεβόμενοι την ομάδα και την ιστορία της, αλλά και τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα, οι ποδοσφαιριστές ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ότι θα βρισκόμαστε κανονικά στο γήπεδο, όπου είναι η πραγματική θέση μας, ώστε να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό, ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!».