Βαθμολογία

Παντελής: «Μπορούσαμε πέντε γκολ»

Νίκη με καλή εμφάνιση συνδύασε η Καλλιθέα, η οποία όχι μόνο έκαμψε την αντίσταση του ΑΟΧ πολύ εύκολα με 2-0, αλλά ήταν και εξαιρετική για τουλάχιστον ένα ημίχρονο. Ο Νίκος Παντελής στη συνέντευξη Τύπου δεν θα μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του, ενώ αναφέρθηκε και στην αποβολή του Πίκολο.

Αρχικά είπε: «Θεωρώ ότι πετύχαμε μια δίκαιη νίκη και το μόνο που μας αδικεί είναι το τελικό αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει και τέσσερα και πέντε γκολ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση και μπήκαμε αποφασισμένοι να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίς. Γενικά η ομάδα λειτούργησε πάρα πολύ σωστά. Για εμένα μεγαλύτερη αξία έχει η συνέχεια και το λέγαμε όλη την εβδομάδα με τα παιδιά, πως για να έχει αντίκρισμα η εκτός έδρας νίκη στη Ζάκυνθο θα έπρεπε σήμερα να κερδίσουμε. Τα παιδιά μπήκαν αποφασισμένα και αν δεν είχαμε εκεί και την αποβολή που αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε και να παίξουμε πιο αμυντικά, το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Σημειώσαμε μια μεγάλη νίκη, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί παρά τα προβλήματα παλεύουν.

Νομίζω ότι είναι μια καλή μέρα για εμάς, αλλά από αύριο θα πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι που έχουμε με τον Αχαρναϊκό, ώστε να μη μείνουμε στα λόγια. Θα πρέπει, όμως, να έχουμε και συνέχεια, επειδή αυτό χαρακτηρίζει τις καλές ομάδες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Νομίζω ότι σήμερα έγινε ένα παιχνίδι που το χάρηκε ο κόσμος. Θα ήθελα, όμως, να πω ότι δεν πρέπει να γίνει της μόδας να παίζουμε με δέκα παίκτες. Για ψύλλου πήδημα τρώμε κίτρινη κάρτα και στα ίδια μαρκαρίσματα που δεχόμαστε δεν βγαίνει. Είναι κρίμα από τον Θεό σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν δυνατό να έχουμε πέντε κίτρινες κάρτες. Μιλάω γενικά, δεν λέω για τον συγκεκριμένο διαιτητή».

Τα γκολ και αρκετές φάσεις ήρθαν από συνδυασμούς παικτών. Αυτό χαροποιεί περισσότερο τον προπονητή;

«Δεν θέλω να πω ότι είναι δουλεμένα στην προπόνηση. Θεωρώ ότι έχουμε παίκτες με ποιότητα, παίκτες που πέρα από όσα παίρνουν στην προπόνηση βάζουν και το ταλέντο τους και νομίζω ότι το κράμα ενός ποδοσφαιριστή είναι περισσότερο ταλέντο και λιγότερο προπόνηση».

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτή η Καλλιθέα;

«Πρώτα από όλα βοηθά ο αγωνιστικό χώρος. Είναι και θέμα ψυχολογίας, θεωρώ ότι η ομάδα έχει απελευθερωθεί. Στόχος της Καλλιθέας δεν είναι να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά ούτε και απλά να σωθεί. Κακά τα ψέματα, σε αυτή τη χώρα αν το πρωτάθλημα έχει 20 ομάδες, οι 17 πάνε για πρωτάθλημα. Για εμάς ο στόχος είναι η ομάδα να παίζει καλά και να είναι ψηλά στην βαθμολογία. Δεν πρέπει να λέμε πως έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους, αλλά να το βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι».