Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Καθημερινά παλεύουμε για το καλύτερο»

Μεγάλη νίκη και κυρίως με τον τρόπο που ήρθε πήρε η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία επιβλήθηκε των Τρικάλων στο ντέρμπι με 2-1. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Σάκης Θεοσοδιάδης τόνισε ότι η ομάδα του έχει μέταλλο για την ανατροπή που έκανε και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το τρίποντο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι σήμερα και δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Θα ήθελα με τη σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια σε όσους συνετέλεσαν να υπάρχει πολιτισμός μέσα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και δείξαμε σήμερα, από τον κόσμο μέχρι τους φροντιστές, ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο και όχι πίσω.

Αναφορικά με το παιχνίδι θα χαρακτήριζα πολύ μεγάλη τη νίκη μας. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που αγωνίστηκαν απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο και ποιοτικό αντίπαλο. Θα έλεγα ότι σήμερα έγινε ένα ανοιχτό ματς, χωρίς σκοπιμότητες που όπως είπε και ο Κώστας (σ. Παναγόπουλος) θα κρινόταν στη λεπτομέρεια.

Αυτό που κρατάω εγώ, πέρα από τους τρεις βαθμούς που μας δίνουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε μπροστά μας, είναι η αντίδραση. Παρόλο που η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα πέναλτι, αντιδράσαμε γρήγορα, ισοφαρίσαμε κι από εκεί και πέρα καταφέραμε να σημείωσουμε ένα γκολ στο τέλος και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η αντίδραση της ομάδας είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για μένα και αυτό δείχνει ότι έχουμε “μέταλλο”, προσωπικότητα και όλα εκείνα τα στοιχεία για να μπούμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του.

Θέλω να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βοήθησε σήμερα την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Θέλω να ξέρουν ότι καθημερινά παλεύουμε για το καλύτερο για την ομάδα μας. Να ευχηθώ στον κ. Παναγόπουλο, στους ποδοσφαιριστές και στην ομάδα των Τρικάλων καλή δύναμη και καλή συνέχεια. Είναι μία ομάδα δουλεμένη που από τη μέρα που ήρθε ο Κώστας έχει συγκομιδή τριών νικών και δύο ισοπαλιών. Οπότε αποκτάει μεγαλύτερη σημασία η νίκη μας σήμερα».

Ερωτώμενος για το γεγονός ότι η νίκη επιτεύχθηκε κόντρα σε μια ομάδα στην οποία έπαιξε για χρόνια, απάντησε: «Σίγουρα, έχει ιδιαιτερότητες το ότι ζω εγώ και η οικογένεια μου στα Τρίκαλα και ότι έζησα καλές στιγμές αγωνιζόμενος 10 χρόνια αλλά, όπως ανέφερα δημόσια πριν λίγες ημέρες, πρέπει να ξεχωρίσεις το επάγγελμα από το συναίσθημα και όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο προσπαθούμε να κάνουμε όσο γίνεται καλύτερα τη δουλειά μας».