Βαθμολογία

Καμπανάκι από Παναγόπουλο

Η πρώτη ήττα της σεζόν για τη Β' Εθνική ήρθε στην Καρδίτσα για τα Τρίκαλα, τα οποία στο φινάλε του ματς έχασαν το θεσσαλικό ντέρμπι. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ξεκαθάρισε πως άμοιρος ευθυνών δεν είναι κανείς, ενώ αναφέρθηκε πως όποιος δεν μπορεί, δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα.

Αναλυτικά: «Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω την Αναγέννηση για τη φιλοξενία. Αυτά τα παιχνίδια που έχουν τοπικό χαρακτήρα θα πρέπει να είναι γιορτή. Θεωρώ ότι στο βαθμό που μας αναλογεί αυτό το καταφέραμε, όσον αφορά τους παίχτες και τους προπονητές και ο κόσμος πρέπει να κάνει το ίδιο. Είναι κρίμα ομάδες και πόλεις που είναι, ας μου επιτραπεί η έκφραση, μια γειτονιά, να μην έχουν τις καλύτερες των σχέσεων.

Όσον αφορά το παιχνίδι νομίζω ότι έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Κι εμείς και η ομάδα της Αναγέννησης προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ο αγωνιστικός χώρος για μένα δε βοήθησε. Βλέπω ότι λίγο-πολύ όλα τα γήπεδα είναι σε κακή κατάσταση. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, είχαμε κατοχή και προσπαθήσαμε να βγάλουμε τελικές ενέργειες. Δεν παίξαμε αυτό που μπορούμε κι αυτό που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε.

Στο β’ ημίχρονο ήρθε ένα πολύ γρήγορο γκολ και δεν έχω άποψη για το αν ήταν πέναλτι ή όχι. Δεχτήκαμε ένα γκολ από μία στατική φάση. Τελικά υπάρχει πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα, διότι σε τέτοιες φάσεις φάνηκε ότι έχουμε πρόβλημα στο μαρκάρισμα ενός εναντίον ένα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, κάνοντας κάποιες αλλαγές. Υπήρχαν παιδιά που ήταν ταλαιπωρημένα από ιώσεις. Παρόλα αυτά δεχτήκαμε ένα γκολ σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του αγώνα και νομίζω ότι τελικά η Αναγέννηση πήρε αυτό που ήθελε παραπάνω ή περισσότερο από εμάς.

Ευθύνες υπάρχουν σε μία ομάδα. Κανείς δεν είναι άμοιρος των ευθυνών του. Το θέμα είναι ότι για να αναλάβεις μία ευθύνη πρέπει να την αναλογιστείς. Συγχαρητήρια στον Σάκη (σ.σ. Θεοδοσιάδη) για τη νίκη και για τη δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια. Κλείνοντας θα ήθελα να ζητήσω εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος ένα συγγνώμη στον κόσμο των Τρικάλων για τη σημερινή ήττα και θέλω να ξέρουν ότι υπάρχουν ήττες και ήττες. Εμείς σήμερα φύγαμε με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο της Καρδίτσας γιατί ανήκουμε στην οικογένεια του ΑΟΤ. Όποιος νομίζει ότι δεν μπορεί να σηκώσει το ειδικό βάρος και την όποια πίεση, ίσως δεν έχει και θέση σε αυτή την ομάδα ή σε αυτό που επιθυμώ εγώ να φτιάξω».

Για τη συγκέντρωση των παιχτών στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα και την ομιλία του, ο Κώστας Παναγόπουλος δήλωσε: «Τους είπα κάτι πολύ προσωπικό. Εκείνο που με ενόχλησε ήταν η προσέγγιση των ποδοσφαιριστών μου σχετικά με τον αγώνα και δεν αναφέρομαι τακτικά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαστε αλαζόνες ή υπερόπτες. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου, στην ομάδα μου και στους ποδοσφαιριστές που δουλεύω καθημερινά μαζί τους, άναρχες συμπεριφορές. Αυτό έχει να κάνει με το πώς αντιλαμβάνεται ο κάθε παίχτης ξεχωριστά το ποδόσφαιρο και τον αγώνα».