Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Υπάρχει πρόβλημα»

Θέματα έβγαλε η συνέντευξη Τύπου από πλευράς Απόλλωνα Σμύρνης μετά το 0-0 με τον Παναιγιάλειο. Και αυτό γιατί ο μεν Βοσνιάδης παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα μέσα και έξω από την ομάδα και ο δε Πάνος μίλησε για μια μικρή μερίδα κόσμου, που κάνει τη ζημιά.

«Σε ένα παιχνίδι που δεν δικαιούμασταν να πάρουμε τίποτα πάνω από αυτό που πήραμε, κάναμε μία μέτρια εμφάνιση», ομολόγησε χωρίς περιστροφές και δικαιολογίες με το ξεκίνημα των δηλώσεων του ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης και πρόσθεσε: «Αλλιώς είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι και το πήγαμε σε παιχνίδι διεκδίκησης. Για κάποιο διάστημα προσπαθήσαμε να το ελέγξουμε, παίζοντας με καλές συνεργασίες στον χώρο του κέντρου και κυρίως να πάμε σε αλλαγή πλευράς για να βρούμε φάσεις από ανοικτό χώρο. Δεν καταφέραμε να κάναμε σπουδαίες φάσεις, ενώ είχαμε ατομικά λάθη που επέτρεψαν στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε καλή εικόνα.

Προσπαθήσαμε στο δεύτερο να αλλάξουμε κάποια πράγματα και με την είσοδο του Κονέ να εγκαταλείψουμε το παιχνίδι διεκδίκησης και να πάμε με περισσότερο κατοχή. Δυστυχώς δεν είχαμε σε καλή μέρα πολλούς ποδοσφαιριστές. Δεν βγήκε κάτι από αυτό που σχεδιάσαμε και από αφέλεια στο τέλος κινδυνεύσαμε να χάσουμε και το παιχνίδι».

Ακολούθως ο έμπειρος προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» εστίασε στα εξωαγωνιστικά ζητήματα που ταλανίζουν εσχάτως τους «κυανόλευκους» επισημαίνοντας: «Είμαστε σε μία περίοδο που δεν παίρνουμε αποτελέσματα και έχουμε μείνει λίγο πίσω, αλλά πιστεύω ότι σε αυτό το πρωτάθλημα αν παρουσιάσεις μία ομάδα που δεν έχει καρδιά, ψυχή να μπει στη μονομαχία και τη θέληση να κερδίσει παιχνίδια για να το αλλάξουμε, με την ποιότητα μόνο δεν βγαίνει τίποτα και δουλειά δεν γίνεται. Πρέπει να μπει και το καθαρό μυαλό, η προσωπική μάχη και η γενική συσπείρωση για να πάρουμε αποτελέσματα και να μπορέσουμε πάμε προς την κορυφή για να διεκδικήσουμε τον στόχο μας μέχρι τέλους.

Δεν υπάρχει πρόβλημα που έχουμε μείνει πίσω. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει, όμως να βγει διάθεση, θέληση και συσπείρωση. Είμαστε μια ομάδα, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα συσπείρωση έχουμε μόνο μέσα στα αποδυτήρια. Γύρω γύρω έχουμε διάφορα προβλήματα και επειδή είμαι τέσσερα χρόνια εδώ, χωρίς συσπείρωση η ομάδα δεν μπορεί να πάει πουθενά.

Λίγες ομάδες έχουν τη δυνατότητα να έχουν συνεπή διοίκηση. Δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και δεν μπορούμε να λύσουμε όλα τα άλλα. Πρέπει να βρούμε τρόπο, να μπορέσουμε συνεννοηθούμε, να τα βρούμε όλοι και να συσπειρωθούμε. Μέσα από τη γενική συσπείρωση θα έρθουν και τα αποτελέσματα και πράγματα που αυτή τη στιγμή φαντάζουν δύσκολα μπορεί να απλοποιηθούν. Κάνω έκκληση σε όλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να μπορέσουμε να αποκτήσουμε ξανά το πρόσωπο που είχαμε στην αρχή, που θεωρούσαμε όλοι ότι είμαστε ένα από τα φαβορί, κάτι που εξακολουθώ να πιστεύω.

Περιμένω μεγαλύτερη προσπάθεια από τα παιδιά. Πιστεύω ότι με την επιστροφή ποδοσφαιριστών, με περισσότερες λύσεις και συσπείρωση θα πάμε στο μέλλον καλύτερα.

Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο και στο συνάδελφο. Εύχομαι τα καλύτερα. Είναι μία πολύ δύσκολη έδρα με φανατικό κόσμο. Πιστεύω ότι ο Παναιγιάλειος θα πετύχει τον στόχο του».

Στη συνέχεια ο κόουτς του Απόλλωνα δέχθηκε την ακόλουθη ερώτηση από το a-sports.gr: Πέμπτο ματς πρωταθλήματος και ο Απόλλων δεν σκοράρει, τελικά υπάρχει πρόβλημα ή όχι;

Για να απαντήσει ο Βοσνιάδης: «Με την εικόνα μας τη σημερινή πρέπει με τη δουλειά να λύσουμε το πρόβλημα. Σε άλλα ματς είχαμε περισσότερες τελικές. Σήμερα δεν υπάρχει δικαιολογία. Θέλει πολλή δουλειά και ειδικά στην αυτοπεποίθηση των παικτών. Εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει. Είδαμε ότι ο Παναιγιάλειος με καρδιά οδήγησε το παιχνίδι εκεί που ήθελε και θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του πρωταθλήματος, στα κακά γήπεδα, μέσα σε αυτά και το δικό μας, ένα από τα οποία είναι και το δικό μας που δεν μπορούμε να λύσουμε και να δώσουμε τη μάχη μας η ομάδα να βρει τον τρόπο να λύσει το θέμα του γκολ. Έλεγα ότι κάνει φάσεις η ομάδα, αλλά σήμερα η ομάδα δεν είχε φάσεις. Μας προβληματίζει, αλλά από το επόμενο παιχνίδι θα βρούμε λύσεις. Δεν γίνεται διαφορετικά, ούτε μπορούμε κλαίμε… Eμείς που έχουμε φτάσει εδώ την ομάδα πρέπει να βρούμε λύσεις. Δεν υπάρχει κάτι άλλο».