Βαθμολογία

Το μυστικό της επιτυχίας!

Την πέμπτη νίκη της σε έξι αναμετρήσεις στη Football League πανηγύρισε την Κυριακή (1/11) η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0 και παρέμεινε αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ρυθμός στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν κακός, με αποτέλεσμα να μην γίνουν φάσεις και οι περισσότερες ενέργειες τόσο των γηπεδούχων όσο και των φιλοξενούμενων να συνοδεύονται από νευρικότητα και άγχος.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και με το αριστερό την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Από το σημείο εκείνο η ΑΕΛ κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό και αυτό το σκορ να παραμείνει μέχρι το τέλος!

Σίγουρα φέτος διαπιστώνουμε πως έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η οργάνωση από το περασμένο καλοκαίρι έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εξάλλου αυτό ζητούσε και ο κόσμος εδώ και καιρό…μια σπίθα που έχει ανάψει για τα καλά και δεν μπορεί να την σβήσει κανείς!

Κόσμος, παίκτες, προπονητές, διοίκηση γίνανε στο τέλος ένα και πανηγύρισαν έξαλλα μια ακόμη νίκη που δημιουργεί τις βάσεις για μια χρονιά μόνο με επιτυχίες. Από Δευτέρα τα…κεφάλια μέσα! Το ματς στα Χανιά μόνο εύκολο δεν θα είναι, αλλά όπως είπαμε και παραπάνω το…ποτάμι δεν γυρίζει πλέον πίσω…