Βαθμολογία

«Έχουν γνώση οι φύλακες…»

Τα θέματα που έχουν προκύψει στην ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης μετά τα τελευταία επεισόδια και την ανακοίνωση αποχώρησης της διοίκησης Μονεμβασιώτη έχουν αναστατώσει τους απλούς πιστούς φιλάθλους της ομάδας και μοιραία «υποχρέωσαν» και τους φορείς των «κυανόλευκων» να συζητήσουν τις εξελίξεις το μεσημέρι του Σαββάτου (31/10) στη Ριζούπολη.

Μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, αντιπροσωπεία παλαίμαχων και εκπρόσωποι των οργανωμένων αντάλλαξαν απόψεις και εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, που δεν έκανε κανέναν σοφότερο, αφού όλες οι πλευρές έδειξαν διάθεση να κάνουν πολιτική -τουλάχιστον- δημοσίως…

Έτσι με εξαίρεση την τοποθέτηση ότι έχουν κοινές απόψεις μπροστά σε τυχόν απειλές και ένα αόριστο μήνυμα «έχουν γνώση οι φύλακες», έδειξαν μεν έναν προβληματισμό, αλλά απέφυγαν να μιλήσουν καθαρά θέλοντας να έχουν ευελιξία σε μελλοντικές διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Αναλυτικά, η κοινή ανακοίνωση: «Σήμερα, 31/12/2015, πραγματοποιήθηκε στη αίθουσα τροπαίων του ‘‘Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ’’ συνάντηση εκπροσώπων: α) Του ‘‘Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ’’ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συλλόγου Π. Καταβέλο. β) Του ‘‘ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ’’ με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο Γ. Εμμανουήλ. Γ) του Δ.Σ. του Σωματείου ‘‘ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ’’. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι τέως πρόεδροι του Συλλόγου Αρ. Καμάρας και Κ. Παπαγεωργίου.

Συζητήθηκαν εκτενώς τα πρόσφατα γεγονότα που έχουν σχέση με την Π.Α.Ε. και τους ιδιοκτήτες της. Διαπιστώθηκε ταυτόσημη εκτίμηση της κατάστασης και αρραγές μέτωπο συνεννόησης και συνεργασίας των ανωτέρω φορέων και προσώπων για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που απειλούν ή μπορεί να απειλήσουν στο άμεσο μέλλον το όνομα, την ιδέα και το κύρος του ιστορικού ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Έχουν γνώση οι φύλακες.

Για τον ‘‘Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ’’ Για τον «Σ. Παλαιμάχων»  Για την ‘‘ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ’’

ΠΑΝ. ΚΑΤΑΒΕΛΟΣ                            ΓΕΩΡ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ            ΑΝ. ΑΔΡΑΣΚΕΛΑΣ».