Βαθμολογία

Αγιασμός και...γεύμα η ΑΕΛ!

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (31/10) το πρωί αγιασμός στην Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ. Λίγο πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να δίνουν το παρών.

Ο πατήρ Σωτήριος, που βρέθηκε στο Στάδιο Αλκαζάρ μαζί με όλη την ομάδα, ευχήθηκε στο τέλος να έχουν όλοι την υγεία τους, για να αντεπεξέλθουν στη δύσκολη χρονιά, και φυσικά πολλές επιτυχίες και νίκες.

Μαζί με την Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ το παρών έδωσε και η ακαδημία των των κοριτσιών αλλά και το εφηβικό τμήμα της ΑΕΛ, όπου και μετά το τέλος του αγιασμού, έγινε ένα οικογενειακό διπλό.

Η ΑΕΛ φιλοξένησε τα ΜΜΕ

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η «γνωριμία» της Γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ με τους εκπροσώπους των αθλητικών τμημάτων των ΜΜΕ όπως και φορείς της πόλης μας, στο κατάστημα "Η ΜΟΥΧΑ". Η ΑΕΛ ευχαριστεί τους δημοσιογράφους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, όπως και τον κ. Κωσταρόπουλο που εκπροσώπησε τον Δήμο Λαρισαίων. Την εκδήλωση τίμησε επίσης με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ.Κούγιας.

Οι δημοσιογράφοι είχαν την δυνατότητα να γνωριστούν με τα μέλη της ομάδας, να ενημερωθούν για τη λειτουργία του τμήματος και συζήτησαν με το τεχνικό τιμ και με τις αρχηγούς για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Φυσικά η συζήτηση κινήθηκε και γύρω από τον αυριανό αγώνα της ανδρικής ομάδας της ΑΕΛ με τον Βόλο και δεν έλειψαν οι συγκρίσεις με τον αντίστοιχο αγώνα της Γυναικείας ομάδας με τον Βόλο την επόμενη Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο στάδιο Αλκαζάρ.