Βαθμολογία

Δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα οι Αμπελόκηποι

Νίκη με σκορ 3-1 πήραν οι Αμπελόκηποι, απέναντι στα Βούναινα, για την 9η αγωνιστική της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Λάρισας, ήταν καταιγιστική και μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους της, κατάφερε να φτάσει σε μια ακόμη νίκη και κατ’ επέκταση ακόμα ένα τρίποντο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Συγκεκριμένα, με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου, οι Αμπελόκηποι, μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν ο Τσόγκας έβγαλε μια σέντρα και ο Παλαμίδας με κεφαλιά έγραψε το 1-0, το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι, έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, όταν στο 65’, ο Παλαμίδας με σουτ, σημείωσε το 2-0, διπλασιάζοντας παράλληλα και τα προσωπικά του τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι, μείωσαν προς στιγμήν, στο 72’, με εκτέλεση φάουλ του Λάζαρου Αγγλόπουλου, όμως στο 80ο λεπτό, ο Ντε Λα Ρόσα, διαμόρφωσε το τελικό 3-1, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την νίκη για την ομάδα του.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι οι Αμπελόκηποι, ευχαριστούν θερμά την ομάδα των Βουναίνων, για την ανθοδέσμη που απέθεσαν στο μνημείο του Δημήτρη Μόρα, που υπάρχει στο γήπεδο.

Αμπελόκηποι (Άκης Ταυλαρίδης-Ζήσης Χολέβας): Βακουφτσής, Τσόγκας, Παπαδημητρίου (46’ Δούκας), Γούτος, Μπλάνας, Δόνος, Τσακμακίδης, Σαγάνης, Πεζής (70’ Ποτόσογλου), Ντε Λα Ρόσα, Παλαμίδας (85’ Θανάς).

Βούναινα (Χρήστος Γραβάνης): Καραποστόλης, Μουτσάνας (70’ Αγγλόπουλος Λαζ.), Ακρίβος, Τσαπράζης Στ. (85’ Χατζηλιάδης Κυρ.), Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης, Χριστοδούλου, Τσανάς, Τζιάτζιος (52’ Φαρμάκας), Τσαπράζης Κ., Χατζηλιάδης Σ.

Διαιτητής: Κουκούλης Βοηθοί: Τσατσαρώνης, Λάκης.