Βαθμολογία

«Χρυσή αλλαγή» ο Μήλιος για τις Νέες Καρυές

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης, έφυγε η ομάδα των Νέων Καρυών/Ολύμπικ, από το γήπεδο των Βρυσιών, όπου και κέρδισε με σκορ 0-1 τον τοπικό Απόλλωνα, για την 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ. Μάλιστα, η νίκη αυτήν, ήρθε από το τέρμα που πέτυχε ο Μήλιος, στο δεύτερο μέρος, λίγο αφ’ ότου πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή.

Οι γηπεδούχοι, είχαν ευκαιρίες για γκολ με τους Γιαντσίδη, Γιαχνή και Ζητούνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Τσιρβούλη και Σπανό, έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια, στο 35’ και στο 75’ με τον Τσινούδη. Όμως, αυτός ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκη για την ομάδα του Γιώργου Λιάπη, ήταν ο Μήλιος, ο οποίος σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 0-1 στο 68’, έχοντας περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, τρία λεπτά νωρίτερα.

Απόλλων Βρυσιών (Χρήστος Καρασάββας): Χουλιάρας, Στεφανής, Γαϊτανίδης, Καμπουρούδης, Καραντάκης, Λιάπης (70’ Θεοδώρου), Τατσαρής (75’ Κρίκης), Ζητούνης, Γιαντσίδης, Βουβαλούδης (85’ Καναβός), Γιαχνής.

Νέες Καρυές (Γιώργος Λιάπης): Παπαδημητρίου, Ζουμπελούλης, Σέντζας, Περδίκης Νικ., Περδίκης Σωτ., Τσουρής, Τσινούδης, Μανώλης (65’ Μήλιος), Σπανός (85’ Γκαντούνας), Πράπας (46’ Πιστόλας), Τσιρβούλης.

Διαιτητής: Σουλιώτης Βοηθοί: Τσιτρούλης, Αρχοντής.

Γιώργος Μητσιούλης