Βαθμολογία

(Χ)ωρίς νικητή

Ο Φιλοκτήτης φιλοξένησε τον Όλυμπο Γόννων και αναδέχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Όλα τα γκολ μπήκαν στο 2ο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα απο διαιτησία. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε καμία αξιωσιμήωτη ευκαιρία με το παιχνίδι να παίζεται πιο πολύ στο κέντρο.

Στην επανάληψη στο 47’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Τσαπλέ. Με την συμπήρωση του 10λέπτου οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι όμως ο Καραναστάσης θα μπλοκάρι το σουτ του Καπετάνιου κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει μετά απο δύο λεπτά σε πλασέ πάλι του Καπετάνιου που θα κάνει το 1-0. Ο Τσαπλές με κεφαλιά θα κάνει το τελικό 1-1 στο 80’.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μια κίτρινη αντί για κόκκινη σε αντίπαλο παίκτη όπου έκανε χέρι ενώ ο Όλυμπος για το πέναλτι που δώθηκε κατα του.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιώργος Παπαντωνίου) : Γεωργούλας Θωμ., Ρέντζας, Παπαηλίας, Πλατσάς (46’ Τσίκο), Γκουντάρας Ν., Μπουζόνας, Γκουντάρας Ηλ.(75’ Τσαγκάλης), Γεωργούλας Θεοδ., Πασιάς, Ντούμος, Καπετάνιος.

Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Τσιτσιλώνης, Μαργκεκάι, Τσαπλές, Τσιτσούμης, Μπαμπαλιώτας (68’ Ντόντος), Ντόι, Ζάρας, Καλούσης (82’ Τσόπας), Νάντζιαρης, Ριζούλης (79’ Μπαγκαφίλης).

Διαιτητής: Χήτος Βοηθοί: Ντελέζος, Κόκκας.

Βασίλης Παπαχατζής