Βαθμολογία

Μοιρασιά στον Τύρναβο

Ισόπαλοι αναδέχθηκαν Αστέρας Τυρνάβου και Προοδευτική Ανάβρας με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ισοφάρισαν στο δεύτερο ημίχρονο αν και έπαιζαν με 10 παίκτες.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Ο Αστέρας με τον Θανάση Παπακωσταντίνου να γυρίζει στον πάγκο είχε το πάνω χέρι σχεδόν σε όλο το παιχνίδι αλλά οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν πρώτοι γκολ.

Στο 17’ ο Σομούλης με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 0-1. Η μόνη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι ήταν στο 41’ με το τακουνάκι του Καρακώστα Σ. να «γλύφει» το δοκάρι.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε. Τα πράγματα έγιναν ποιό δύσκολα για την ομάδα του Τυρνάβου όταν αποχώρησε ο Πάσιος με 2η κίτρινη κάρτα στο 70’. Όμως δεν τα παράτησαν και έτσι έφτασαν στην ισοφάριση με τον συνδυασμό Γαλάνη και Τσακίρη Κ. Με τον τελευταίο να κάνει το τελικό 1-1.

Αστέρας Τυρνάβου (Θανάσης Παπακωσταντίνου): Παναγιωτόπουλος, Γκαραγκούνης Χ., Πάσιος, Φουντούνας, Γκαραγκούνης Ε. (60’ Γκαραγκούνης Σ.), Καρακώστας Α., Πάσος, Γαλάνης, Καρακώστας Σ. (84’ Τάκης), Μπαντής, Τσακίρης.

Προοδευτική Ανάβρας (Κώστας Τσιοτινός): Φιλοκώστας, Χονδροδήμος, Χαϊδούλης, Κουρούκας, Μαλλιάρας, Κώτσιας, Τζιζόσι (60’ λ.τ Μαγαλιούλης (75’ λ.τ Ζαχαράκης)), Γιαννουλέας, Κουρούκας, Σιμούλης, Χαλκιάς (50’ Δεσπόπουλος.

Διαιτιτής: Γρηγοριάδης. Βοηθοί: Καραγγιάννης, Τέγος.