Βαθμολογία

Στο πλευρό του Τσουβαλτσίδη ο Κισσαμικός

Άτυχος στάθηκε ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης, καθώς τραυματίστηκε στο ματς με τον Πανσερραϊκό. Ο Κισσαμικός εξέδωσε την Πέμπτη (29/10) ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη συμπαράστασή της στον παίκτη του, η οποία αναφέρει:

«Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Κισσαμικού εκφράζει τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα στον άτυχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Χριστόφορο Τσουβαλτσίδη, που υπέστη κάταγμα στο χέρι στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό».

Παράλληλα, χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ματς με τη Λαμία, με τις προπονήσεις να πραγματοποιούνται στην Καρδίτσα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις κατοχής μπάλας, με τις προπονήσεις να γίνονται στο γήπεδο του Αστροναύτη Γελάνθης.

Για τον λόγο αυτό, η ΠΑΕ Κισσαμικός ευχαρίστησε τη διοίκηση της τοπικής ομάδας για την εξυπηρέτηση, αλλά και τον πατέρα Κωνσταντίνο, συγγενή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Νίκου Τσιαντάκη, που βοήθησε:

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τη Διοίκηση του Α.Ο. Αστροναύτης Γελάνθης, για την παραχώρηση του γηπέδου για τις προπονήσεις της ομάδας μας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το παιχνίδι με τη Λαμία. Ιδιαίτερα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον πάτερ Κωνσταντίνο Τσιαντάκη, που με προσωπικές του ενέργειες φρόντισε ώστε να παραχωρηθεί σε πολύ καλή κατάσταση το γήπεδο στην ομάδα μας. Ο πάτερ Κωνσταντίνος, που είναι συγγενής με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Νίκο Τσιαντάκη, αποτελεί ουσιαστικά την ψυχή της ομάδας και τον άνθρωπο που επιμελείται ακόμα και για το κούρεμα του χόρτου».