Βαθμολογία

Αυτοί δεν έκαναν… παρέλαση!

Με το που ξεκινά μια σεζόν, ρίχνουμε τα πρώτα «στοιχήματα» για το ποιος προπονητής θα προλάβει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και ποιος όχι. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για Football League όπου οι αποχωρήσεις τους γίνονται πιο εύκολα και από… μεταγραφές παικτών.

Έξι τεχνικοί που ξεκίνησαν την χρονιά σε πάγκο ομάδας της δεύτερης κατηγορίας, αποχώρησαν πριν φτάσουμε στην επέτειο του «ΟΧΙ». Κάθε ρεκόρ καταρρίφθηκε με τον Σούλη Παπαδόπουλο στην Λαμία (τώρα είναι προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου), όταν η ομάδα της Φθιώτιδας έχασε στην πρεμιέρα από την ΑΕΛ και ο έμπειρος κόουτς απολύθηκε, για να τον αντικαταστήσει μέχρι και σήμερα ο Γιώργος Βαζάκας.

Και μιας και αναφέραμε τον τελευταίο, κι αυτός έφυγε από ομάδα που “χε ξεκινήσει. Είχε αναλάβει τα Τρίκαλα (όταν ο Χρήστος Γιαλιάς πήγε εκεί), ωστόσο ύστερα από δύο ματς παραιτήθηκε, αφήνοντας… αιχμές.

Ο τρίτος της «παρέας» είναι ο Γιάσμινκο Βέλιτς. Για τον Βόσνιο προπονητή υπήρχαν καιρό… μουρμούρες και τελικά η ήττα από την ΑΕΛ (όπως συνέβη και με την Λαμία) τον έστειλε στο… ταμείο ανεργίας.

Η χρονιά ξεκίνησε με όνειρα στον Ολυμπιακό Βόλου υπό τον Απόστολο Χαραλαμπίδη. Ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά και η ήττα με ανατροπή από τον Πανσερραϊκό, σήμανε και το κύκνειο άσμα του στον ερυθρόλευκο πάγκο, με τον Σούλη να τον αντικαθιστά πλέον.

Πέρσι τον ανέβασε στη Football League, φέτος τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά. Η εικόνα του Πανσερραϊκού ήταν προβληματική, βαθμοί δεν έρχονταν και μοιραία ο Κώστας Βασιλακάκης πλήρωσε το μάρμαρο, αποχωρώντας από τα λιοντάρια (με τον Μάκη Κατσαβάκη να παίρνει τη θέση του).

Τελευταίος χρονικά ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, που του… ζητήθηκε να παραιτηθεί από τον Παναιγιαλείο. Οι μόλις τέσσερις βαθμοί σε πέντε ματς ήταν αυτοί που ώθησαν τη διοίκηση σ” αυτή την απόφαση…

Πηγή: mikriliga.com