Βαθμολογία

Χαράς ευαγγέλια για τον Λαμπράκη

Δίχως τον Σταύρο Λαμπράκη δόθηκε συνέχεια την Τετάρτη (28/10) στην προετοιμασία του Εργοτέλη εν όψει Πανελευσινιακού, αλλά αυτό έγινε για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Ηρακλειωτών πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η σύζυγός του γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι κι έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της.

Mε τη σειρά της, η διοίκηση του συλλόγου φρόντισε να στείλει τις ευχές της στον Έλληνα προπονητή και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η οικογένεια του Εργοτέλη εύχεται στην εμβληματική φυσιογνωμία του Συλλόγου μας, Σταύρο Λαμπράκη και στη γυναίκα του, Νικητούλα, να τους ζήσει η κόρη τους, η οποία γεννήθηκε σήμερα! Με τις θερμότερες ευχές μας για υγεία, καλοτυχία και καλή ανατροφή!»

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, διεξήχθη υπό τις οδηγίες των νέων συνεργατών του Λαμπράκη, Αντώνη Αποστολάκη και Αντώνη Ανδρουλάκη, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια ειδικής αντοχής σε περιορισμένο χώρο.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς παιχνίδι Κυπέλλου με την Ζάκυνθο έκαναν αποθεραπεία, ενώ σε ατομικούς ρυθμούς κινήθηκαν οι Κούρτι και Αχμέντ Καμαρά. Την Πέμπτη (29/10) η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 15:30.