Βαθμολογία

Νίκες για Καλλιθέα - Απόλλων Σμύρνης!

Η Καλλιθέα ήταν η ομάδα που τελικά χαμογέλασε το απόγευμα της Τρίτης (27/10) στη μονομαχία του Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία. Οι δύο ομάδες ήταν εξίσου ακίνδυνες στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως, υπήρχαν δύο στοιχεία που έκαναν τη διαφορά.

Το ένα ήταν η θέληση με τους γηπεδούχους να το προσπαθούν πιο πολύ και το άλλο η τύχη, η οποία χαμογέλασε στους παίκτες του Νίκου Παντελή στο 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Από εκεί και πέρα, τόσο ο 56χρονος όσο και ο Γιώργος Βαζάκας έδωσαν ευκαιρίες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Το Κύπελλο, άλλωστε, δεν είναι προτεραιότητα για κανέναν εκ των δύο σ' έναν όμιλο που υπάρχουν Ατρόμητος και Βέροια.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Μιχελής, Σταύρου, Παγώνης, Πίκολο, Μουκτάρης, Κατσικογιάννης (60' Μπέλης), Τεγούσης, Μπούζας (81' Ιγνατίδης), Προκς, Φράγκος, Σμυρλής (72' Τσίπρας).

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Λεάντρο, Ενγκουέμ, Αλεξίου, Καλαϊτζίδης (80' Παπαευθυμίου), Καλλέργης (69' Τσαμούρης), Καραλής, Κοτσώνης, Τζόκιτς, Τριανταφυλλάκος (37' Νατσιόπουλος), Τσόπελας.

Τριάρα στην πρεμιέρα του Κυπέλλου για τον Απόλλωνα Σμύρνης


Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 3-1 του Παναιγιάλειου στην Ριζούπολη έχοντας καλύτερη απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ αρκετά νωρίς και παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν πριν τη λήξη του πρώτου μέρος στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν ακόμα καλύτερα και πήραν τη νίκη με το τελικό 3-1.

Στο 3' της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Αλμπάνη το οποίο όμως δεν μέτρησε λανθασμένα ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο Σκουλάς από τις Σέρρες. Συγκεκριμένα Αλμπάνης έκανε το πρώτο σουτ ο Πίτκας απέκρουσε, ο Τζιώρας σούταρε ξανά με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στη συνέχεια έσκασε μέσα από τη γραμμή του τέρματος αλλά ο διαιτητής και ο πρώτος βοηθός της αναμέτρησης δεν υπέδειξαν το γκολ. Δυο λεπτά αργότερα ο Απόλλων απείλησε και πάλι με το σουτ Παρπέξ αλλά η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του Πίτκα.

Στο 16' όμως οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Φατιόν να σουτάρει από μακριά την μπάλα να κοντράρει στον Ιωάννου, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Πίτκα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 35' με πολύ όμορφο συρτό σουτ του Κρισμάρεβιτς από μακριά.

Απόλλων Σμύρνης: Αποστολίδης, Δεληζήσης, Ψιανός, Βαλεριανός, Πάνος, Φατιόν, Παρπέξ, Πολίτης (57' Κονέ), Συμελίδης, Αλμπάνης (69' Λαγός), Τζιώρας (80' Κρητικός).

Παναγιάλειος: Πίτκας, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Κρισμάρεβιτς, Σταμογιάννος (75' Λινάρδος), Γκουτσίδης (56' Ομάρ), Γκουτσούλιας (86' Παπουτσής), Μπουρλάκης, Γκούφας, Μπίνας.