Βαθμολογία

Ισοπαλία στην Κέρκυρα-Διπλό για τον Αχαρναϊκό

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας, ανάμεσα σε Κέρκυρα και Παναχαϊκή. Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν στο 28’, με αυτογκόλ του Ασίγκμπα, για να ισοφαρίσουν στο 64’ οι φιλοξενούμενοι με τον Πέδρο, που έκανε το 1-1, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Σιατραβάνης.

Κέρκυρα-Παναχαϊκή 1-1 (Δημ. Κέρκυρας)

(28′ αυτ. Ασίγκμπα με κεφαλιά – 64′ πεν. Πέδρο)

Κέρκυρα (Διγκόζης): Αραμπατζής, Βενέτης, Κρητικός, Λέντριτς (46′ Γεωργακόπουλος), Ζορμπάς (82′ Κωτάτης), Γκομέζ, Κόντος (57′ Βλάχος), Όμο, Μακρίδης, Ντατίδης, Φάμπιο.

Παναχαϊκή (Σπανός): Στρέζος, Παπανικολάου, Ασίγκμπα, Κάργας, Στεργίδης (87′ Λαμπρόπουλος), Πέδρο (94′ Μουκίδης), Σιατραβάνης, Ντελέκος, Χατζής, Χαρτσιάς, Τζίλας.

Ο Ιωαννίδης λύτρωσε τον Αχαρναϊκό

Ένα γκολ του Ιωαννίδη, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ήταν αρκετό για τον Αχαρναϊκό, ώστε να φύγει με το διπλό, μέσα από το γήπεδο της Καρδίτσας, όπου και κέρδισε με σκορ 0-1 την τοπική Αναγέννηση.

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αχαρναϊκός 0-1 (Δημ. Καρδίτσας)

(77′ Ιωαννίδης με εκτέλεση φάουλ)

Αναγέννηση (Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Αργυρίου, Δημόπουλος, Γκόλιας, Ρούσσης, Καραχάλιος, Μοσχάκης (74′ Κοντός), Υφαντής, Τσίτας (63′ Τσούκαλος), Πιτταράς (63′ Μαυριάς), Σκαθαρούδης.

Αχαρναϊκός (Γκόγκιτς): Μπαμπανιώτης, Μωϋσιάδης, Αθανασίου (81′ Μαρούδας), Ταμπάκης, Καλογερόπουλος (75′ Σιάνης), Φιγκέιρα (61′ Μάρης), Ομπράντοβιτς, Ιωαννίδης, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος.