Βαθμολογία

Περιμένει Λαμπρόπουλο ο Σπανός

Με ανεβασμένη την ψυχολογία από το διπλό επί του Πανσερραϊκού ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου η Παναχαϊκή την Τρίτη (27/10), όταν και θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων για την 1η αγωνιστικού του 4ου ομίλου. Η ομάδα της Πάτρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στις Σέρρες και από το βράδυ της Δευτέρας (26/10) έφτασε στο νησί μέσω της Ηγουμενίτσας.

Ο Δημήτρης Σπανός, όπως συνηθίζεται σε τέτοια παιχνίδια, αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα διαφοροποιήσει σε μεγάλο βαθμό την 11άδα, αλλά θα περιοριστεί σε 2-3 προσθαφαιρέσεις.

Αμφίβολος για την αναμέτρηση είναι ο Σήφης Λαμπρόπουλος, ο οποίος είχε σηκώσει πυρετό και ο Έλληνας τεχνικός περιμένει να δει σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης του, καθώς τον προόριζε για το βασικό σχήμα. Αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τη θέση του θα πάρει ο Ασίγκμπα, ο οποίος επέστρεψε από την Ισπανία και τέθηκε εκ νέου στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού.

Υπενθυμίζουμε την αποστολή: Αναλυτικά, η αποστολή: Αθανασόπουλος, Στρέζος, Παπανικολάου, Χούσα, Κάργας, Λαμπρόπουλος Γ., Λαμπρόπουλος Ι., Καρβουνιάρης, Μουκίδης, Σιατραβάνης, Χατζής, Τζίλας, Πέδρο, Περίκο, Στεργίδης, Ντελέκος, Τρίγκας, Χαρτσιάς, Ρουμπάτος, Μητρόπουλος, Ασίγκμπα.