Βαθμολογία

Ζήτησε συγγνώμη και επέστρεψε ο Βάντερσον

Άλλη μια ευκαιρία, την τελευταία κατά τα φαινόμενα, παίρνει ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, βγήκε από το… ψυγείο και εντάχθηκε εκ νέου στους «κυανόλευκους», αφού η υποχρεωτική άδεια που του είχε δοθεί από τους διοικούντες τερματίστηκε.

Ο Βάντερσον βρέθηκε στη Ριζούπολη την Κυριακή (25/10) και αφού ζήτησε  συγγνώμη μέσα στα αποδυτήρια για τη συμπεριφορά του ενσωματώθηκε με την ομάδα ξανά.

Να σημειωθεί πάντως, ότι πριν από αυτή την εξέλιξη υπήρξε και ξεχωριστή συζήτηση με τους αρχηγούς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», στην οποία αρχικά εκφράστηκαν ενστάσεις για το αν πρέπει να γυρίσει ο Βάντερσον!

Η επάνοδος του Βραζιλιάνου, πάντως, δεν σημαίνει την αυτόματη παρουσία του στους αγώνες και ως εκ τούτου δεν αναμένεται να είναι στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο την Τρίτη (27/10) από τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη…

«Είναι η τελευταία σου ευκαιρία, το αν θα παίξεις ή όχι θα φανεί από την ομαδικότητα που θα δείξεις και κυρίως εφόσον δείξεις έμπρακτα μεταμέλεια», είπε μεταξύ άλλων στον Βάντερσον ο κόουτς του Απόλλωνα.